Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, hogy illatos...

Mit tegyek, hogy illatos legyen a ruhám?

Figyelt kérdés

Csomó ember van, akiknek illatos a ruhájuk, de nem öblítőszagú, hanem finom parfümszagú. Még a télikabát is.

Az én ruháimnak semleges, vagy öblítőszaga van. Nekem is parfümöt kéne használnom? Most fújós dezodort nyomatok. Hiába fújok belőle pl a ruhára is, kellemetlen szaga van(szúrós, gázszag szerű), nem pedig jó illata.

#fvg
2014. dec. 12. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, parfüm illatot csak parfümmel lehet elérni.

Egyébként szerintem kellemesebb, ha a ruhádnak nem parfüm illata, hanem öblítő illata van. Neked legyen parfüm illatod, ne a ruháknak.

2014. dec. 12. 20:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem az öblítő illatot,szerintem sok nagyon jó. :) De igen,parfüm illathoz parfümöt kell használni.
2014. dec. 12. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
ti milyen öblítőt használtok? :D
2014. dec. 12. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a mosópor-öblítő-dezodor-parfüm kombóból áll össze az az illat. Némelyik öblítőnek nagyon kellemes illata tud lenni.

Én egyébként kék Coccolinot használok, de nem érzem a ruháimon. (vagy csak megszoktam)

2014. dec. 12. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Most én is Coccolinot használok. Érdekes, mert a 2 literes kiszerelésnek annyira nem érződik az illata, mint az 1 literesnek. Amikor a nagyot használtam, semmi illata nem volt a ruháknak. Aztán anyukám ültette el a bogarat a fülemben, kipróbáltam a kicsivel és azóta nagyon jól illatoznak a ruhák!
2014. dec. 12. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Lenor öblítőknek van a legerősebb illata.A fekete és az arany dobozos a kedvencem. :)
2014. dec. 13. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!