Nektek is lopkodják a cipőtöket a suliban a fiúk?
Figyelt kérdés
Nálunk rendszeresen szórakoznak azzal a fiúk, hogy a lányok lábáról lelopják a cipőt, nálatok is volt már ilyen? Mennyi idő után adták vissza? Mit csináltatok addig?2014. dec. 7. 11:18
1/10 anonim válasza:
Sose volt ilyen, mondjuk én egy jó iskolába járok... nem hülyegyerekek közé.
2/10 anonim válasza:
Amúgy hogy lehet valaki lábáról lelopni a cipőt? Nem egészen értem... csak észreveszed ha valaki közelít a lábad felé, és simán orrba rúgod ha hozzád ér.
3/10 anonim válasza:
Berakod a táskába,ha leváltod.Ennyi.
4/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy a lábamról, főleg nyáron, amikor balerina van vagy ilyesmi...
2014. dec. 7. 14:29
5/10 anonim válasza:
Biztos lábfétisük van. Nekem is az van, de attól még nem lopkodom a lányokról a cipőt, pedig hányszor eszembe jut, hogy meg kellene tenni... csak szagmintát vennék, utána visszaadnám, aztán meg jönnék a pofonok.
6/10 anonim válasza:
Jól teszik, én is csupán 1X tudtam kiszedni a zárható szekrényből aki tetszett, de jól kiszagláztam emlékszem, hm de jó lenne ismét.
7/10 A kérdező kommentje:
Ti betegetek vagytok...
2014. dec. 7. 19:35
9/10 anonim válasza:
De csak úgy elveszik? És nem sokkal visszaadják? Szórakozásból? Nem tehetek róla, ha bejön a lábszag, igaz nem mindegyik, de a sajátomét általába bejön és ez nem is ritka szokás. Jó lenne ha megengednétek, hogy szaglásszuk a lábatokat, cipőtöket.
10/10 anonim válasza:
Szívesen szaglásznám a szagos zoknis lábad kérdező, de úgy általába aki valamennyire jól néz ki és igényes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!