Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adtátok már le a cipőtöket...

Adtátok már le a cipőtöket ruhatárban?

Figyelt kérdés
Múltkor egy barátnőmmel voltunk bulizni és amikor megérkeztünk a helyre barátnőm közölte, hogy fáj a lába a magassarkúban, ezért levette és a táskájával együtt leadta a ruhatárba, eléggé meglepődtem, már is csinált már ilyet?

2012. okt. 18. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

A cipőm nem adnám le, mert

1. nem tudják a kabát mellé felakasztani, és eltűnhet

2. ha ki kell menni a mosdóba, semmiképp nem mennék be oda mezítláb!!!

Inkább tánc közben leteszem a fal mellé, asztal alá... ahol tudom, h megvan/látom mittomén, és felveszem, ha akarom. De ruhatárba leadni... áhh, soha...

2012. okt. 18. 10:02
 2/10 anonim ***** válasza:
A szórakozóhelyek padlója tele van üvegszilánkokkal. Eldobott sörösüveg, pohár, stbstb. Szóval nem, nem adnám le, mert ki tudja mibe lépek bele a következő lépésnél? Inkább én is elvinném egy asztalhoz, ahol tiszta a terep, ha meg el kell másznom a mosdóig, vagy akármi, akkor felvenném.
2012. okt. 18. 10:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Hát ez fura :) Ha nem bírja a magassarkút, vannak csinos lapostalpúak is... :)
2012. okt. 18. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer habpartyban leadtam, bár ott sokan mások is :)
2012. okt. 18. 13:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem is fura volt, harisnyában mászkált egész este, WC-re is, meg cigizni is ki az épület elé...tutti nem csinálnék ilyet, de ő tudja...
2012. okt. 18. 19:16
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
mi is leadtuk a barátnőimmel a cipőnket Siófokon, a Palaceban :D habparty volt, mindenkinek elege lett már belőle h nem tud stabilan megállni, mert annyira csúszik a cipő talpa, szóval szereztünk egy zacsit és leadtuk :D
2012. okt. 18. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
És harisnyában buliztatok egész éjjel? WC-re is meg ki is meg mindenhova?
2012. okt. 18. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
mezítláb :D harisnya nem is volt rajtunk mert hát nyár volt, ránkrohad, már bocsánat.. igen,mindenhova,mert minden tiszta hab volt, üvegszilánkok meg nem voltak, és figyeltünk is rá :)
2012. okt. 18. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:

én adtam le úgy, hogy betettem egy zacsiba, majd a nagy táskámba és átvettem egy laposcipőre...igy előferdült már...de h aztán ne legyen nálam cipő? ugy nem...persze volt, hogy mezitláb bulizgattunk egy családias helyen, meg multkor heccből a törzshelyemen (völegényem ott rezidens) a parkolóban mezitláb buliztam tovább a parkolóban buli után, de az egy vicc kategoria volt....hát igy nekem is furi....

24L

2012. okt. 19. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is leadtam egyszer, igaz egy ismerős szórakozóhelyen voltam nagyjából ismerős társasággal (táncosok), és annyira csúszott a padlón a cipőm talpa, hogy nem tudtam benne táncolni. De tudtam, hogy mire számíthatok, nem féltem, hogy bármibe belelépek... Amikor kimentem wc-re, akkor visszakértem mindenesetre a cipőt:)
2012. okt. 30. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!