A szingli, vagy a nem szingli lányok törődnek többet magukkal?
Én ugyanúgy foglalkozok magammal, max esetleg annyi különbség van h ha nem vagyok párkapcsolatban, néha az intim szőrtelenítés kitolódik pár nappal..
19/L
lvileg ugyanannyit, de nem feltétlenül ez a tapasztalatom.
Egy friss párkapcsolatban az ember mindenképpen nagyon ügyel a külsejére, kicsit tökéletesnek akar látszani, míg egy hosszú kapcsolatban már ismeri mind a két fél a másik szépséghibáit, gyengeségeit, amiket talán már kár is rejtegetni. Aki szingli, az meg valószínűleg össze akar szedni valakit, szóval figyel a külsejére.
Sok lánynál azt tapasztalom, hogy amint barátjuk lesz, máris elhagyják magukat, ez olyan, mintha csak azért foglalkoztak volna magukkal, hogy valakinek tetszenek.
Szerintem egy nő ugyanúgy foglalkozzon magával kapcsolatban is és ne azért, mert a fiúknak ez jön be, hanem mert őt ez a külalak teszi boldoggá, úgy érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!