Acélbetétes bakancs? (a többi lent! )
Felvételi után fogok most majd felmenni a rockpincébe és szeretnék egy steel acélbetkós bakancsot. Lenne még ezen belül néhány kérdésem:
1. 15 vagy 20 soros?
2. Fűzők színének mik a jelentései?
3. Egy lányhoz mennyire illik ez a bakancs?
4. Hogy kell ápolni?
5. Vélemény tapasztalatok?
Előre is köszi a válaszaitokat!
A sorok számát neked kell eldöntened, nyilván a 10 sorosat lehet a legkönnyebben befűzni, a 15 soros határeset, én speciel 20 sorosat soha nem vennék. De az én vagyok...
A fűzők színeit ki lehet keresni a Google-ból, beírod, hogy "bakancs fűzők színeinek jelentése" és kész.
Nyilván nem a legnőiesebb lábbeli, de egy rockert/metálost/punkot/gothot mióta érdekel mások véleménye?
Én méhviaszos bőrápolóval kenem, az ilyen Kiwi féle vackok semmit nem érnek.
A Steel-t felejtsd el! Shellys vagy Martens. Az eredeti Steelnek a gyártása évekkel ezelőtt leállt, amiket manapság árulnak a leggagyibb bőrből (még az is lehet, hogy műbőrből) készült, semmit nem érő lábbelik, amik 1-2 év alatt teljesen trapára mennek.
Én utálom a rockot :D
de a rocker csajok bejőnnek, szerintem jól áll egy lánynak ha illik az öltözékéhez, stílusához :))
A kettessel egyetértek, én a Shellys mellett szavazok. Nekem asszem 14(?) sorosom volt, imádtam :) Attól függ, ha tetőtől talpig helo kittybe öltözöl, +a bakancs, az gáz. öltözködj hozzá, nagyon jól néz ki :)
17L
0. Ne steelt vegyél, nem mondanak sok jót.
1. A 10 sorost is sokáig tart befűzni, nem hogy a 15-20asokat
2.
Fekete-semleges
Fehér-rasszizmus
Sárga-antiszemitizmus
Piros-Kommunista/Punk/Anarchista, ez változó
Zöld-drogos
Kék-rendőrgyűlölő
Rózsaszín-B..uzi(?)
3.Ez az öltözködésedtől függ
4.Én cipőboksszal csinálom, először vizes ronggyal tisztára törlöm, ha megszáradt a bakancs egy másik ronggyal a bokszot felviszem és elkenem, ha megszáradt CIPŐFÉNYESÍTŐ kefével kifényesítem
5.Nekem Undercover bakancsom van, és bejön. Ha teheted tényleg Martenst vagy Shellyst vegyél.
Inkább Martenst vagy Shellyst vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!