Szalagavatóra mit vegyek fel?
Csinos ruha, magassarku.
Vagy
Blezer, folso, nadrag, magassarku
Igazad van:)
A 163 centimhez átlagos testalkatom van. Szeretem a blézereket és ruhákat is, viszont a magassarkúval bajban vagyok, mivel huzamosabb ideig nem bírom:( Van egy teljesen sima fekete ruhám, combközépig ér, 3/4-es , a háta picit mélyebben kivágott,csak egy arany színő cipzár van rajta. Nem szeretek kihívóan öltözködni alapból sem, de ez em túl snassz? Mármint nézegettem itt a hasonló kaliberű kérdéseket és 1-2 válasz elbizonytalanított efelől.
Szerintem valami csinos, de nem kihívó koktélruhát válassz, pl ilyesmiket:
Szerintem a fekete nejlonharisnya is nagyon elegáns, nekem jobban tetszik, mint a "sima barna", persze csak ha olyan színű ruhához veszed fel, amihez passzol a színe. (Pl. vajszínhez ne, de mondjuk kékhez simán :D ) Cipőnek pedig vehetsz fel mondjuk valami csinosabb topánkát, vagy szerintem jó választások a telitalpú cipők. Én sem nagyon tudok magassarkúban járni, de egy telitalpúban sokkal könnyebb, és abból is van alacsonyabb, magasabb fajta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!