Milyen ruhát vegyek fel szalagavatóra?
Figyelt kérdés
Barátomnak lesz és azt szeretné h én kisérjem a bálba. MIrt vegyek fel? kisestélyit, koktél ruhát vagy vmi mást? Szerintetek? Ti mit vennétek fel? akár kép is jöhet :)2013. nov. 20. 17:35
2/7 A kérdező kommentje:
M-es méretem van, magasságom 170cm és 60kg
2013. nov. 20. 18:20
3/7 anonim válasza:
Igzából ezek közül amiket felsoroltál a pénztárcád és az ízlésed szab csak határt. :)
Én pl.: konzervatívabb vagyok, tehát, ha bálról van szó, szerintem alap a hosszú estélyi. Viszont ma már elég kevés helyen elvárás csak, a szalagavatókon abszolút nem, így ha kényelmesebben éreznéd magad menj valamilyen térdig érő elegáns ruhában. Nézz körül üzletekben, próbáld fel ami tetszik, úgy fogod látni csak mi az ami passzol és mi nem. Én pl.: most a H&M-ben láttam nagyon csinos ruhákat viszonylag "baráti" áron.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ, jöhet még :D
2013. nov. 20. 19:31
5/7 anonim válasza:
szerintem egy 'kis feketével' nem lőhetsz mellé! Én pont ma vettem egyet a zarában,szinten szalagavatóra:)
6/7 A kérdező kommentje:
én is elnézelődtem a fekete ruhák között, de kicsit félek attól h "gyászosan" néznék ki
2013. nov. 20. 19:55
7/7 anonim válasza:
Szalagavatóra vagy koktélruhát vagy kosztümöt vegyél fel, ami lehetőleg egyszerűbb, de annál szexibb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!