Normális férfi ruhák hol kaphatóak?
Problémám a következő. Régen még 2004-2005 környékén nem volt gond a ruha vásárlással. Vidéki lévén ugyan mindig fel kellett menni Pestre ruhát venni úgy fél évente, ez általában a Pólusi Jeans Club-ot jelentette. Az interneten olvasható gagyizással ellentétben én nagyon meg voltam akkoriban elégedve a minőséggel, és a ruhák kinézetével. Rohadt olcsó volt, és olyan cuccokat tudtam venni, ahol sehol máshol nem láttam, mondhatni a stílusomnak megfelelően. A durva, hogy sok terméküket, amiket 10 éve! vettem még most is eltudom hordani, mert egyedi és semmi bajuk nincs. Ez a legtöbb márkáról nem mondható el. Aztán 2008 tájékán átmentek szerintem nagyon trébe, legalábbis ami a férfi részleget jelentette. Egy tucat volt az egész, régi módi, mintha a 40-es korosztályt célozták volna meg, a minőség is jóval lejjebb ment, konkrétan a szabásuk is egy nagy nulla volt. Egy ideig a pólusban volt a Timeout, jóval drágább ruhákat árultak, de legalább erről is elmondható volt, hogy nagyon is minőségi. Aztán itt kezdődnek a problémák. Bejöttek a Zara, Bershka, Pull&Bear és társai. Egy ideig itt vásároltam, és manapság is teszem, de az árakhoz képest a minőség sehol sincs. Pólók kinyúlnak, kifakulnak, nadrág cipzárja tönkremegy, szétszakad, pulóverek kibolyhosodnak. Ami viszont kiveri a biztosítékot az a stílus és szabás. Nem akarok senkit megsérteni, de bu.z.is. Régen el nem lehetett képzelni, hogy egy férfi így öltözködjön, ma meg mindenütt ezt látni. Oké a médiában ezt nyomatják, meg a tinédzsereknek bejön, de a normális felnőtt ember nem így öltözködik. Zarában is olyan elegánsnak tűnő cuccokat lehet kapni, amik összevissza fénylenek, hogy az röhej.
A Gas, Repley, Energy, Retro Jeans meg az olyan embereknek mint én megfizethetetlen. Nem is értem Magyarországon ki az aki 50 ezerért vesz farmert, 30-ért pulóvert, 15-ért pólót.
Szóval kérdésem férfi társaimhoz, ti hol vesztek ruhákat viszonylag megfizethető áron, jó szabásút, férfinak valót?
Ugyan ez nekem is a problémám.
Én a Reserved-be járok, ott jók a farmerok meg a pólók.
Vagy ott van még a Devergo.
Egyébként folyamatosan kell nézelődni, meg szokott lenni Glamour/Joy napok, én most vettem kuponnal egy Devergo dzsekit 25%-kal olcsóbban.
A P&B-t meg a társait felejtsd el, kalap hoki az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!