Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen téli cipőitek...

Lányok! Milyen téli cipőitek és kabátjaitok vannak?

Figyelt kérdés
Szín, fazon, esetleg márka, vagy ha gondolhatjátok, linkelhettek róla képet is!

2014. nov. 28. 07:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én egy iparművész testvérpárossal varrattam magamnak 2 kabátot, csak nekem van olyan, együtt terveztük meg.

Más téli holmim nincsen. Egy cipzáros kardigánt hordok alatta, aminek a nyakát magasra fel lehet cipzározni. És kapucnisak a kabátok. Zsebük van és hosszú, kézre is leérő ujja. Szóval nem kell bíbelődni sapkával, sállal, kesztyűvel.:)

2014. nov. 28. 08:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Kepet! :)
2014. nov. 28. 08:30
 3/11 anonim ***** válasza:

- egy sötétszürke szövetkabát H&M-ből

- egy F&F-es piros szövetkabát

- valami holland márkájú fekete szövetkabát

- magassarkú bakancs, tudod, ami mostanában divatos (vagy volt), a fűzős (szürkés)

- H&M-es magassarkú bokacsizma, ez kicsit grunge-os stílus <3 :D

- egy bokacsizma (Cosmosban vettem nemrég, de már kezd szétjönni -.-)

- lapostalpú hosszabb szárú csizma (ezek mind feketék)

21L

2014. nov. 28. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Téli kabát:

-fekete tally wejl hosszú,pufi kabát (imádom,most vettem)

-van egy rózsaszín rövid pufi kabátom (ebay-es)

- és van egy fekete-fehér kockás szövet kabátom (bershka)

Cipő:

-fekete lapos bokacsizma (tamaris)

-fekete magas sarkú bokacsizma (deichmann)

-fekete hosszúszárú lapos csizma (humanic)

-fekete hosszúszárú magas sarkú csizma (CCC)

-és egy bézs színű magas sarkú bokacsizma (deichmann)

20/L

2014. nov. 28. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Fekete szövetkabát (fenék alá ér) és egy piros hosszított szövetkabát.

Egy magassarkú hosszú szárú fűzős csizma (Deichmann, erre még emlékszem), és a bakancskáim (amik igazából télen nyáron rajtam vannak, őket rendeltem a netről).

2014. nov. 28. 13:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, mindegyiket hasznosnak értékeltem! :D

Megint úgy érzem, hogy a téli ruhatáram elég kicsi, főleg a téli cipők beszerzésével vagyok gondban. :(

Az első válaszoló kabátjait én is megnézném, nagyon kíváncsivá tett!

Az ötös válaszoló interneten hol rendelt cipőket? :o

2014. nov. 28. 13:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdésem úgy hangzott, mintha most döbbennék rá, hogy lehet netről cipőt rendelni, de igazából úgy értettem, hogy hol tudott méretre és minőségre is megfelelő bakancsot találni. :)
2014. nov. 28. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Egyetlen fekete, térdig érő, karcsúsított, Dorothy Perkins szövetkabátom van télre. Elég is, nem veszek másikat, amíg szét nem megy.

Cipők. Egy fekete Martens bakancs, egy hosszúszárú acélbetétes bakancs és egy barna surranó. Ezeket nyár végétől következő nyár elejéig hordhatom, szóval nem kifejezetten téliek. Egyik sem bélelt, mert a bélelt lábbelikbe beleizzad a lábam és ettől fázni kezd :D Tudom, hülyén vagyok összerakva :D

2014. nov. 28. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Kabátok: túrakabát (Decathlon), fekete szövetkabát (C&A), fekete dzseki (piac)

Cipők: téli túrabakacs (Decathlon), barna csizma (Deichmann), fekete csizma/bokacsizma (Humanic)

2014. nov. 29. 02:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok.

Én direkt erre "szakosodott" webshopokban jártam...Élőben felpróbáltam őket (vagyis egy boltban), aztán megrendeltem netről a megfelelő méretet...egyébként nem vagyok benne biztos, hogy te ilyen bakancsokra vágysz, ugyanis az én kicsikéim egy csodálatos Shelly's rangers és egy Steel bakancska, mindkettő acélbetétes - nem igazán nőies darabok, belém folyton belém is kötnek, hogy férfi bakancs, de igazából nekem tetszik, eléggé uniszex viselet "köreinkben" és a minőségükkel is teljesen meg vagyok elégedve...(Az én steel-em még nem a gagyi kínai utángyártott vacak, ami pár hét után szétjön...:))

Másrészről a netes cipővásárlás nagyon para, szóval ha teheted inkább élőben próbáld fel, és a márka webshopján (általában) olcsóbban meg lehet találni őket...:)

2014. nov. 29. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!