Beninho kérdése:
Hol vegyek meleg téli kabátot?
Figyelt kérdés
A pénz nem számit legyen márkás , vastag és meleg !
néztem őár helyen de azok általában vékonyak voltak , de én utálok fázni...és nem birom a vékonyka kabátokat
2014. nov. 27. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nemed? Milyen stílusú kabátra gondolsz?
2/6 anonim válasza:
Hallod bárhol lehet kapni, pullandbear, zara, bershka, New yorker, h&m stb
Bárhol !!
3/6 anonim válasza:
a hegymászó kabátok a legmelegebbek,de a réteges öltözködést ez sem helyettesíti.
én dolgoztam pár évig szabad levegőn télen és így nem fáztam -10ben sem 8-9 órákat.
hótaposó hőtartó talpbetéttel,vastag zokni,jégeralsó,hőtartó térd védő,sínadrág,jéger felső,vastag garbó,termo mellény,síkesztyű,nyakvédő,hegymászó kapát,vastag sapka.
4/6 anonim válasza:
Pár éve a Heavy Tools-ban vettem túrakabátot. Más boltokban is megnézheted, de a túrakabátokat tényleg ajánlom. Iszonyatosan meleg, nem éppen kifutóra való, de legalább nem fázol benne. Decathlon-ban pedig téli túracipőt vettem, egyszer se ázott még be, pocsolyába lépéskor sem, ott is megnézheted. Bátyám pedig inkább a Columbia cuccokat szereti, azok is melegek és vastagok.
5/6 A kérdező kommentje:
férfi kabátot keresek 18 éves vagyok , nézegettem a columbiákat , de egyik se nyerte meg a tetszésem
2014. nov. 28. 11:10
6/6 anonim válasza:
Egyik rokonomnak ilyen van és nagyon meleg meg élőben még jobban is néz ki mint képen. De a többi Burberry kabát is jó fajta, ha ez nem tetszik, a márkát mindenképp ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!