Magas nő+magassarkú?
Sziasztok!
182 cm vagyok, a párom 172 cm (igeeen 10 centi különbség).
A kapcsolatunk elején még nem zavart, hogy a magassarkúról "le kell" mondanom, de viszont mostanra már nagyon is. Alapból azért bánt a dolog nagyon, mert tudom, hogy a párom mennyire szereti őket (lányokon,nőkön). Sohasem érzem magam olyan jól, mint amennyire egy magassarkúban érezném, ha megyünk is valahova alapból az a hülye berögzött eszme miatt -hogy a férfi mindig is legyen magasabb a nőnél- hülyén néznek ránk, volt, hogy pár idióta ki is nevetett minket. Próbáltam úgy tenni, mintha egyáltalán nem érdekelne, hogy úgy néznek ránk, mintha valami más bolygóról jöttünk volna, hogy kinevetnek, megszólnak ergo bántanak minket, holott nem is ismerem/ismerjük őket, nem vétettem/vétettünk ellenük.
Kérdéseim a következők:
-Miért olyan nagy probléma más embereknek az, hogy ÉN és a PÁROM között 10 centi különbség van az én javamra.
-Miért kell ezért úgy nézni, mintha teljesen extrém, extravagáns öltözékben nyomulnánk, holott szolid, feltűnésmentesben" tengetjük életünket.
-Ki és miért szólhat meg egy vadidegent azért, mert felvesz SAJÁT MAGÁRA egy olyan ruhát, cipőt amilyet Ő akar?
-Miért nem vehetek fel magassarkút anélkül, hogy a buta, begyepesedett emberek le Godzilláznának, kinevetnének, megszólnának?
A leges-legfontosabb kérdésem:
Az miért természetes, ha egy alacsony felveszi a magassarkút -sőt, még szexinek, izgatónak is tartják sokan-, de ha már egy magas felveszi akkor trampli, óriás, nevetséges.
Kicsit kibuktam emiatt, mert (már régóta zavart ez a fajta emberi butaság) amint a párom a kiszemelt, álmaim magasabb sarkú csizmájánál azt mondta, hogy: "minek az neked, így is magas vagy, csak nevetséges lennél benne.." és abban a minutumban elcsoszogott mellettünk egy vele (magassarkúban) egy magas nőcike jól megnézte aztán miután odaszúrtam neki, hogy na ő biztos hordhatja, mi?! A válasza az volt, hogy: Az "ilyeneknek" kell hordani a magassarkút. Arra már nem kaptam érdemleges választ, hogy miért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!