Van köztetek harisnyakedvelő csaj?
Funo: azért nem ismerkedem, mert van párom.
Nem mondtam senkiről, hogy kretén, teljesen megértem a témát, mert régen volt egy barátom aki szintén harisnyamániás volt! Biztos én is az ő hatására lettem ilyen! :-)
Bár a partnerem is ilyen lenne mint ti akik kedvelitek és gyakran hordjátok a harisnyanadrágot. De sajnos ki nem állhatja ezt a szuperszexi ruhadarabot a barátnőm. Egy évbe ha kétszer felveszi, akkor is azért mert muszáj, már 'rengeteget hordta'. És ahogy teheti le is veszi azonnal.Azt sem tudom mikor láttam utoljára egy szál harisnyanadrágot viselő lányt. Pláne úgy hogy bugyi sem volt alatta.
Brrr...kiráz a hideg a gyönyörtől ha csak eszembe jut.
Funo: szerintem nem perverzió. Ez egytárgyhoz, ruhadarabhoz kötődő szexuális vonzódás, fétish. Ennyi. Helyén kell kezelni.
Ha nem tudod a partneredet "rávenni" erre, és ennnyire fontos Neked ez az egész ... akkor szerintem el kell gondolkozni. Remélem találsz olyan lányt aki megért és megteszi azt amit kívánsz, biztos Te is megteszed amit Ő kíván.
Továbbra sem ismerkedem, mert van párom, szeret és és is szeretem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!