Mitől lett a ZARA ilyen felkapott mostanában? Minden második lány onnan öltözködik?
A Zara sikerének a titka az hogy 1-2 szezon csúszással a nagy divatházak trendjét árulja a kisember számára elérhető áron. Ezt úgy kell elképzelni hogy a tavaly téli Dior kollekció darabjait átszabják picit, lebutítják a szabásvonalat és egy sokkal olcsóbb anyagból megcsinálják.
A Zara üzletek elég szépen vannak kivitelezve, rengeteg a sport lámpa ami megvilágítja az ízlésesen elrendezett termékeket. Minden nagyon vonzó, pedig lehet hogy a valóságban már nem olyan nagy szám a ruhadarab.
De a siker kulcs abban van hogy elegáns, divatos könnyen variálható darabokat árulnak olcsón (európai átlagban). Mert kevesen tudnak megvenni egy fél milliós kabátot, de a Zara pici átalakítással elhozza a vevőnek 30 ezer forintért. Hasonlóan divatos, modern és csini.
A nagy divatházak állandoan pereskednek a Zaraval mert ellopja és átmásolja a vonalvezetést. De ilyen a Mango, H&m és a többi. De dollár milliárdos bevétel mellett elenyésző a pereskedés bírsága.
Én leginkább Pull n Bear, Stradivarius, Zara, ezekben vásárolok, néha H&M, mert szerintem az is egy igényesebb bolt.
Viszont ezek közül a legjobb minőségű cuccok a Zarában vannak szerintem, alkalmakra nagyon szép ruhákat lehet beszerezni onnan, szerintem reális áron. Amúgy én hosszúujjút pont múltkor vettem ott 2500 Ft-ért, tehát nem éri meg jobban a C&A-ba menni érte, de ez csak az én véleményem, ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!