Webáruházat keresek, ahol nem csak a mai divat szerinti ruhákat lehet kapni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a tapadós csőgatyákat például, és vért izzadok, hogy találjak egy szélesebb aljú trapézfarmert. De ez csak egy kiragadott példa. Szeretem az egyedi pulcsikat, különleges táskákat, cipőket. Tudtok olyan webáruházat, ahol ezeket be lehet szerezni? Külföldi oldalakon láttam jókat, de postával együtt már brutál összegekre rúg, nem tudok 8 ezret adni egy pulcsiért. Van tippetek?2014. nov. 23. 11:51
1/1 Kalea11 válasza:
Szerintem próbáld meg a Dresslink.com -ot, viszonylag jó minőségűek és olcsók. Szerintem sokféle ruhát lehet rendelni, találsz majd magadnak megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!