Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit kapok ha egy csomó...

Mennyit kapok ha egy csomó ruhát beadok a használt ruhásba?

Figyelt kérdés
Nagyoon meguntam a ruhatáramat,és most lesz karácsony.Anyutol telefont kértem,apu meg általába pénzt ad,de nem árt egy kis plusz pénz.Márkás ruhák,jó minőségüek,és a felét nem is használtam amik a zsákba vannak.Körübelül 1 nagy zsák ruháért (Márkák:Tally weily,bershka,pull&bear,stb) mennyi pénzt kapok?

2014. nov. 21. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla, hogy a boltok csak így felvásárolnák a hétköznapi emberektől a használt ruhákat.
2014. nov. 21. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor mar inkabb add el a Boltkorosok nevu csoortban Facebookon. Sokkal tobb penzt fogsz kapni ertuk :)
2014. nov. 21. 23:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán lehet ruhákat csak így beadni boltba. Ha találsz is ilyen helyet, akkor nagyon keveset adnak érte, feleannyit se kapsz mint amennyiért vetted.
2014. nov. 21. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
inkább add el őket neten, úgy sokkal többet kapnál érte
2014. nov. 22. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:

vagy add oda szegényeknek.

ha mégis találnál egy használt ruhást, ahol pesten beveszik(vagy megveszik akér), akkor nekem is szólhatnál, de én általában rászorulónak adom(és nem tálliveli meg f*zom tömeg ruháim vannak, hanem sokkal királyabbaK). :D

2014. nov. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!