Most akkor jól állnának a magas derekú nadrágok, vagy sem?
Figyelt kérdés
Egy kissé pocakos vagyok, íme 2 kép rólam: [link]
s nem tudom hogy most jól néznék-e ki így egy magas derekú nadrágban? Mindenki mást mond. Légyszi segítsetek! 23/l
2014. nov. 21. 14:55
1/6 anonim válasza:
nem nem es nem. nem kisse vagy pocakos, hanem nagyon.. a magas dereku nadragokat felejtsd el
2/6 anonim válasza:
Nekem is van egy kis hasam, mondjuk nem ekkora, de a csípőgatyák nagyon hülyén néznek ki rajtam, így csak normál és magas derekút hordok. Szerintem hordhatsz, de jó méretet válassz és úgy nem buggyansz ki belőle.
3/6 anonim válasza:
ha nem tűröd be a felsőt akkor akár előnyös is lehet, mert leszorítja a hasad, de betűrve nem igazán
4/6 anonim válasza:
A magas derekú nadrágok a szép, vékony derekat hivatottak hangsúlyozni. Nem is tudom elképzelni, hogy egyáltalán találnál olyan méretűt, ami jó erre a hasra úgy, hogy közben nem néz ki ostobán csípőtájékon.
Mindenesetre még mindig benne van a pakliban, hogy ez egy újabb pocakfetisiszta kérdés, de hát mindegy.
5/6 anonim válasza:
azt első kép alapján azt hittem, kismama vagy...
6/6 anonim válasza:
Lehet késő már, de szerintem inkább magas derekú, mint egy szűk csípőnadrág. Az utóbbiban szerintem is kibuggyanna kicsit és az nem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!