21/29 anonim válasza:
Ízléstelen, ronda. Felgyújtanám:S
22/29 anonim válasza:
Hogy lehet ilyet felvenni? Nagyon gusztustalan és ízléstelen...
23/29 anonim válasza:
egy osztálytársamnak ilyen van, és nagyon nevetségesen néz ki benne. Egyszerűen gáz! ráadásul vastagok a lábai viszonylag, úgyhogy nem marad el a tuti "kötözöttsonka" hatás sem:S
25/29 A kérdező kommentje:
Nekem tetszenek:D
Jó, konkrétan nem azok amik a képen vannak,de hasonlók. Valahogy illik a stílusomhoz :D Köszi a véleményeteket!
2010. jan. 28. 23:32
27/29 anonim válasza:
Hát én nem vok divatfüggő...de még is tetszenek. Egyesek itt nagyon túlzásba viszik a becsmérlést...pfff....mit kell kiakadni egy cipőtöl ennyire xD Szerintem meg ez a nevetségess...
28/29 anonim válasza:
már bocsi de ezek a cipők valami eszméletlen rondák:) egy lány ha sportosan öltözik vegyen fel tornacipőt ha csini akar lenni akkor magassarkút. de ezt a kettőt ne keverjük már össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!