Ugye hogy nevetségesek ezek a derékra között ingek, dzsekik?
Figyelt kérdés
nem az a baj, amikor mondjuk egy koncerten, fesztiválon nem akarod a kezedben cipelni és praktikussági okokból a derekadra kötöd. hanem sokszor látok olyan lányokat, akiken amúgy van egy dzseki, pulcsi és mellé még pluszba odakötnek egy másikat a derekukra csak úgy, mert azt hiszik jól néz ki?
pár éve még kiröhögték azokat, akik a derekukra kötik a dolgokat, most meg ez a trendi? nevetséges.
2014. nov. 16. 11:44
11/12 pihécske válasza:
Kedves kérdező!
Valószinűleg neked nem jön be!Jó,lehet hogy bénán néz ki,de aki tudja jól kombinálni,annak jól áll!Végülis,ezzel most nem akartalak lehordani,meg semmi,csak ez az én válaszom ;)
12/12 anonim válasza:
Nem vettem magamra, én nem szoktam magamra kötni semmit, de ettől függetlenül még mindig nem értem, minek pazarolsz energiát arra, hogy mások öltözetén forogj napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!