Milyen stílusom van?
Nem tudom milyen a stílusom:(.Egyéni?(Nem ismerem annyira a ruha stílus fajtákat).Még nem alakult ki,de keresgélek.Csak még nem tudom eldönteni hogy melyik ruha is tetszik igazán.Mert van olyan mikor megveszek egy ruhát,de aztán mégse tetszik:S,és ott porosodik a szekrénybe.
A stílusomról:Csak feketét meg a sötétebb ruhákat szeretem(szürke,vörös,fekete,nagyon sötétzöld és sötétkék,lila...stb.De kivétel a fehér,azt szeretem^^).Az élénk színeket(pl citromsárga,világoszöld,világoskék..stb) nem bírom magamon elviselni.:S De rövid farmeren jól néz ki a halvány kék.
Pólóból a lógósabbak,rövidebbek tetszenek,meg az érdekes mintájúak (de lehet egyszerűbb is).A feszülős az nagyon nem én vagyok,és nem is tetszik (de .A csipke és a szegecs,azok amik igazán megfognak meg a szakadt felsők.És az érdekesebbek.Rockos,metálos zenéket hallgatok,vagyis banda polókat is szivesen felveszek.Szóval koponya vagy csontok és véres minta rohadtul tetszik.:)
Nadrágból is a díszes érdekes mintájú,szakadt,(esetleg szegecses),csipkés,írásos.Egyszerű és unalmas az nagyon nemtetszik.Nincs bennük semmi extra.
Harisnyábol az átlátszó fekete.Rövidnadrághoz tökéletes szerintem.
Kiegészitők:Fültágító,tetkó,piercing,ombre haj(vörös) tetszik.Nyaklánc,karkötő és esetleg gyűrű.:) A keresztes dolgok is nagyon tetszenek.Farmer kabát,(kockás)ing,(csak)belebújós pulcsi,bőrkabát,bakancs vagy fekete fehér "torna"cipő.Szóval inkább a rock és a metál felé hajlok.Röviden ennyi.:)
(Magamról:Szeretek dobolni,rajzolni,bulizni...stb.Kiszeretném majd próbálni a szabadesést és a repülő sportokat.:) Mert imádom a szabadságot.)
A lényeg hogy nem tudom eldönteni hogy milyen stílusom van.Egyéni a stilusom?Vagy mi a neve?
Véleményeket és tanácsokat elfogadok.
Egyet kell értsek az elsővel...
És lehet, hogy beszűkült látókörű vagyok, de nekem a csipke valahogy sehogy se megy a mintás nadrágokhoz és a vicces mintás lógós pólókhoz vagy a farmerkabáthoz...Szóval szerintem nem nagyon egységes a felsorolásod...Vagyis gondolom nem együtt veszed fel a dolgokat, de úgy ízlésileg...És egyébként az egyszerű dolgok sem feltétlenül unalmasak, csak a viselőjétől függnek és az ügyes kombinálástól! ;)
Kérdésedre válaszolva szerintem erre mondják azt, hogy még kiforratlan...de ne aggódj, meglesz az! :D
3# bejon,csak kicsit boszorkanyos szerintem:D
2# Nem egyszerre gondoltam az egeszet.Hanem van amikor csipkés nadrag,vagy van amikor csak mintas vagy sima..Nem egyszerre az osszeset.:) meg az mar kicsit tulzas lenne....Es igen izlestelen
media-cache-ak0.pinimg.com/originals/43/b1/7a/43b17ac5b7e0be1c2c6b178cbd67a367.jpg Valami ilyesmi vagy nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!