Mit tegyek ha az osztáytársaim kritizálják a stilusom, beleszolnak abba h ez nem illik hozzám?
Figyelt kérdés
a nyáron stilust váltottam.vörös hajat és orr pc t szeretnék de a lányok állandóan elveszik a kedvem amiat mert egész nap azt hangozttaják h ez nem az én stilusom h menyire nem illik,illne hozzám ez.nagyon idegesit ha rá gondolok is nagyon rosszul érzem magam.Kérjek irjatok tanácsokat!15 /l2014. szept. 16. 20:13
1/3 anonim válasza:
Nem értem, miért kell mások véleményével foglalkozni... Kit érdekel, mit szólnak hozzá, ha Neked ez tetszik, így érzed Magad teljesnek/egésznek...?
2/3 anonim válasza:
Ez olyan egyik napról a másikra kicseréled a lelked. Ilyen.... Csak tinikorban van.
Csináld. Majd kinövöd. De ne lepeődj meg azon hogy más furcsállja a hangulatingadozásaid.
3/3 anonim válasza:
Nem lehetséges, hogy irigyek amiatt, hogy te úgy mersz változtatni, ahogy ők nem?
Ne is figyelj rájuk. Ha bele akarnak szólni valamibe, legyen az bármi, bele fognak. Csináld csak, bár a piercinget egy kicsit jobban gondold át. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!