Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valamiféle társadalmi rendszer...

Valamiféle társadalmi rendszerbe sorol be minket az alsónk? Fiúk?

Figyelt kérdés
Miért van az mindig, hogy a nagy izmos pasik boxerben vannak? Ettől többek? Vagy attól, hogy mindig megalázzák azokat, akik fecskét hordanak? Engem is folyamatosan inzultusok érnek (uszoda, más öltöző,...) és mindig a boxeresek részéről. Miért? Mert boxer? Vagy mert nekik nagyobb (mindig a szememre hánnyák, hogy az enyém kicsi)? Köszi 18/f

2014. nov. 15. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
boxer a "divat" a felnőtt emberek többsége hordja....a fecske inkább 'kisfiús"
2014. nov. 15. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
mégis milyen inzultusok érnek egy öltözőben és kitől?
2014. nov. 15. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:

ez marhaság. nem kisfiús a alsónadrág, a kigyurt testépítők is inkább azt hordják nem a boxert

vadidegenek beszólnak?

2014. nov. 15. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát, beszólnak általában, meg hogy kicsi...
2014. nov. 15. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is sokat bántottak még 9.-ben, 10.-ben, hogy fecske alsógatyát hordok, azt mondták b*zi vagyok... Nem tudom, mi az összefüggés. A lényeg az, hogy nekem ez a kényelmesebb, nem szeretem a boxert, mert akkor fityeg és kidörzsölődik. Szóval fecskét hordok. A kényelem a lényeg, mindenki más le van xarva.
2014. nov. 15. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

És azt miből gondolják, hogy kicsi? Látnokok?

Nem hallottak még az ún. "szunnyadó péniszről"? Komolyan mondom nem hiszem el, hogy lehetnek ennyire alulexponált emberek... Fecskében nekem is kicsinek tűnik, mert "szunnyadó pénisz" típusom van, azaz izgalmi állapotban nagy (17cm, szóval átlagos), viszont nyugalmi állapotban kicsi. Most lehet, hogy nagyon keménynek érzik magukat a szaros boxerukban a 8-10cm-es nyugalmi állapotú péniszükkel, de csak pár centit nő erekciókor... Na akkor most ki is menő? Egyébként meg tök hülyeség ez a pénisz méret dolog. A hüvely csak 10cm, szóval a kerület/vastagság számít, nem a hossz.

2014. nov. 15. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!