Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel vegyek fel egy ilyen...

Mivel vegyek fel egy ilyen Air Maxet?

Figyelt kérdés

[link] Milyen nadrággal, pulcsival, pólóval, kiegészítőkkel veheteném fel? 13/F

Abba most ne menjünk bele hogy ez egy replika légyszi.

2014. nov. 15. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, két papagáj gyomrába.
2014. nov. 16. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Undorító az összes nike air max, de eddig ez a leghányadékabb, amit láttam. Megyek is okádani, emberek hogyan képesek ilyeneket felvenni..nem értem.
2014. nov. 17. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Te meg biztos sokat ertesz a divathoz.. Lehet hogy ez nem tetszik de a legtobb jol nez ki.. Biztos olyan szep vagy amilyen okos 👍👍👍
2014. nov. 21. 13:31
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdező, ne foglalkozz a beszólogatókkal

na es mivel vetted fel végül?

2014. nov. 21. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, nyugodtan hordd, de szerintem ocsmány (vannak sokkal jobban kinéző air maxok is, mondom ezt úgy, hogy utálom az összeset egyébként és fel nem venném). Egyébként értek a divathoz, csak én nem 13 éves vagyok, hanem 18 és a magam korosztályának megfelelő cipőket hordok.
2014. nov. 21. 15:30
 16/16 anonim válasza:

Az lehet hogy utálod az összes nike airmax-et, de ez rohadtul nem nike, hanem egy szar utánzat..

Kérdező, te meg inkább keress valami stílust!

2014. dec. 3. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!