Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak ha anyaum nem...

Mit csináljak ha anyaum nem engedi a melltartót? Olyan rossz érzés, hogy az osztályomból meg mindenki hord.

Figyelt kérdés
Anya azt mondja hogy csak azert vesznek fel a "kismelluek"hogy tetszsenek a fiuknak.Mivel gyozhetnem meg? Nincs nagy mellem de tobb van mint csak bimbo és nem szzeeretnek kilogni a sorbol. Az meg a mássik hogy viszonylag vékony vagyok.Legyszi adjatok tanácsot!!!

2014. nov. 15. 09:02
1 2
 11/16 Diamonocska ***** válasza:
12%
A melltartó leszorítja és ezáltal nem úgy nő,mint melltartó nélkül. Abban egyet értek hogy amíg nem lóg (elnézést a kifejezésért) addig nem kell mi megtartsa. Legyél te azzal menő hogy márpedig neked nem kell melltartó.
2014. nov. 15. 13:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem ugy ertem hogy ha felveszek hirtelen megno hanem ha ugymond "feleslegesen" felveszem akkor megall a novesben vagy mi?!

Es nem csak azert vennek mert a tobbiek is hanem medt ha a nalam fiayalabbaknak akiknek kisebb a mellulk es hordanak szivacsosat akkor mar nekem is jo lene egy

2014. nov. 15. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy áll, hogy állna már meg a növésben.

Hülye példa, de ha szűk nacit venni fel, attól még ugyanúgy hízni.

24n

2014. nov. 15. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
95%

Mondtam már.

Akkor vegyél, ha kellemetlenül érzed magad nélküle, és fáj a melled, ha ugrálsz, nameg, ha hülye alakja van melltartó nélkül.

2014. nov. 15. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Vegyél magadnak és hordd ha annyira akarod.
2014. nov. 15. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Nehigy elhidd hogy nem no tole a melled, 13 evesen vett ekem is anyukam eloszor melltartot, A kosarut, mert kicsi mellem volt, most meg D. Es csak annyit ereszkedett amit a merete indokol, teljesen rendben van a kinezete. Viszont en biztos vagyok benne, higy ha nem hordtam volna melltartot, akkor logna.

A sportmelltarto is jobb mint a semmi, lefalabb megfogja a melledet hogy ne ugraljon es ne usson at a mellbimbod minden trikon.

2019. febr. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!