Mit csináljak ha anyaum nem engedi a melltartót? Olyan rossz érzés, hogy az osztályomból meg mindenki hord.
Nem ugy ertem hogy ha felveszek hirtelen megno hanem ha ugymond "feleslegesen" felveszem akkor megall a novesben vagy mi?!
Es nem csak azert vennek mert a tobbiek is hanem medt ha a nalam fiayalabbaknak akiknek kisebb a mellulk es hordanak szivacsosat akkor mar nekem is jo lene egy
Dehogy áll, hogy állna már meg a növésben.
Hülye példa, de ha szűk nacit venni fel, attól még ugyanúgy hízni.
24n
Mondtam már.
Akkor vegyél, ha kellemetlenül érzed magad nélküle, és fáj a melled, ha ugrálsz, nameg, ha hülye alakja van melltartó nélkül.
Nehigy elhidd hogy nem no tole a melled, 13 evesen vett ekem is anyukam eloszor melltartot, A kosarut, mert kicsi mellem volt, most meg D. Es csak annyit ereszkedett amit a merete indokol, teljesen rendben van a kinezete. Viszont en biztos vagyok benne, higy ha nem hordtam volna melltartot, akkor logna.
A sportmelltarto is jobb mint a semmi, lefalabb megfogja a melledet hogy ne ugraljon es ne usson at a mellbimbod minden trikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!