Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltem egy csizmát azt...

Rendeltem egy csizmát azt hittem kényelmes lesz ugg és olyan mintha belül szorítaná a lábfejemet, vagy csak az én lábam van elcseszve majd megszokom és kényelmes lesz?

Figyelt kérdés

Ilyesmi fazonú 36-os lábam van 36-osat vettem a talphossz stimmel de mégis nyomja ez normális?

[link]

2014. nov. 13. 10:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ilyen domború a teteje a lábfejénél és bundás belül.
2014. nov. 13. 10:25
 2/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kényelmes lesz, a cipőim először nekem is szorítanak, de utána tökéletesek.

De remélem nem vagy csámpás, mert úgy undorítóan néz ki ez a cipő...

2014. nov. 13. 10:28
 3/18 A kérdező kommentje:

HAHA az enyém nem undorító.

[link]

Tényleg furi a mintája miatt vettemmeg meg mert azt hittem kényelmes. De persze biztos meg kell szokni bár jó bundás csak minuszba venném fel. és a lábkörmöm letörött félig és nyomodik mert hozzáér a felső rész szerintem ez lehet a probléma..:(

2014. nov. 13. 10:39
 4/18 A kérdező kommentje:
és nem vagyok csámpás. :)
2014. nov. 13. 10:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Bármit veszek fel fáj..:( nyomja a körmöm és széles magas a lábfejem utálom.. meddig fog még fájni?
2014. nov. 13. 10:43
 6/18 anonim ***** válasza:
Kicsi rád, mivel széles a lábad, kényelmes később sem lesz.
2014. nov. 13. 11:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Ó de kár lehet eggyel nagyobb kellett volna mindegyik hülyén van méretezve..

meg elmegyek gyógypedikűröshöz utánna már lehet nem fog fájni ha nyom egy kicsit.

2014. nov. 13. 15:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Mennyiért vetted és honnan?
2014. nov. 13. 22:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem volt drága ebay-ről pár ezer ft akciósan vettem.Amúgy ha ennél nagyobbat vennék már lötyögne, csak az a baj hogy nem elég rugalmas a talpa megkell szokni..:/ De amúgy tök jó puha plüss anyagú kívülről nagyon tetszik. :) akkor is felveszem ha szűk.:D
2014. nov. 13. 22:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Akkor itt a baj! :D Ha UGG csizmát vettél volna, kényelmes lenne... Most nézem a képet. Sajnos ettől ne is várj többet!

Max vidd el egy cipészhez, kérdezd meg lehet-e tágítani!

2014. nov. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!