Más lányoknak is tetszenek a rövidnadrágos fiúk?
Nekem nagyon tetszik ha egy fiú rövid nadrágot hord, mert szerintem szép a lábuk és nagyon jó ha minél több látszik. Örülök is neki, hogy mostanában már vannak rövidebb nadrágok is fiúknak, hogy kb combközépig érnek. A 2 legjobb barátnőm meg hülyeségnek tartja, szerintük a fiúknak sokkal jobb a hosszúnadrág.
Más lányok is vannak így vele mint én? Meg vannak olyan fiúk akik télen is vesznek még rövidnadrágot?
Vegre egy eppelmevel gondolkodo no!!!
Mi a francert kene takargatni mondjuk egy konditermezo fiunak a labat? Minek gyotri magat ott ha a tulnyomo reszt beteges beidegzodesu emberek 90-es evek ota csadorba szeretnek latni a ferfiakat?
En leszharom az ilyen allprudseggel megalldott buta fh..szokat legyen az fiu vagy lany!
Mi fiuk is kivancsiak vagyunk a formad noi labakra, ugy mint az ilyen egeszseges lanyok mint a kerdezo!Egy fiunak is lehet formas laba! Aki ellent mond azzal a lannyal nagy gond lehet! Talan homar?
Minden egeszseges ember kivancsi az ellenkezo nem testere, ennek oromere mivel en is testepitek, bizony kirakok mindent, had szemezgessenek a nem beteg prud kislanyok...
Ha jó a lába, feneke egy férfinak és is szívesen megnézem :)
És egy térd fölé, combközépig érő nadrág szerintem ezerszer jobban néz ki, mint ami a lábszárközépig ér.
Télen viszont furcsállnám a rövidnadrágot. Mivel hordanák? Harisnyával? :D
Örülök hogy nem vagyok egyedül. Én se azt mondom, hogy járjanak ilyen mini sortokban, de sztem ha a combjuk kb fele kilátszik az jó.
Remélem találok egy fiút akivel járhatok és felvesz sokszor rövidnadrágot.
4-es! Ugy ahogy mondod harisnyaval!
Ird be a googleba: ferfiharisnya es lass csodat!
Mivel az is ferfi ruhadarab csak azt is lenyultatok mint sokminden mast...
6:
A rövidnadrágot szeretem.
De férfi harisnyában?
A google is csak sport aláöltözeteket és homi fiúkat hozott ki :)
Szóval ne járjatok télen harisnyában és rövidnadrágban :)
Nekem nem tetszik általában.
A férjemen tetszik, de ő megengedheti magának, mert jó lába van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!