Ez a vans cipő jó lányoknak? Többi lent
Sziasztok! Nagyon megtetszett ez a vans cipő, de az a gondom lenne, hogy nem tudom eldönteni hogy elég lányos-e. Sosem voltam a magassarkúk híve, inkább húztam egy torna csukát mint balerina cipőt, de azért mégsem szeretnék férfias holmikat hordani. Itt a cipő [link]
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Ez a cipő fiúknak-lányoknak is jó
Nem kell mindig arra figyelned hogy "Jajj de lányos légy vagy hogy ne légy túl férfias"
Ha nőisesen viselkedsz és jól érzed magad a bőrődben felvehetsz a világon bármit! A kisugárzásod a lényeg és hogy légy önmagad! Hordj azt amit szeretnél .
A cipő gyönyörű, alapból szeretem a slip on-okat :)
Személy szerint én MINDEN (kivétel nélkül, tehát) vans cipőt hordanék, annyira imádom őket.
Szerintem akkor sem férfias ha mondjuk egy csőnadrággal veszed fel, de ha mindenképpen a nőiesnél maradnál, akkor szoknyával hordd, vagy sok kiegészítővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!