Miért fontos a lányoknak, hogy milyen cipő van egy fiún? :O
Az fontos nekik, hogy tiszta legyen, mert ez sokat elárul!
Nekem is fontos, hogy egy csajnak tiszta-e a lábbelie vagy sem, meg nem mindegy, hogy mi van rajta, magassarkú, csizma stb, az is sokat elárul a viselőjéről.
20f
nekem nem a márka számít, hanem az hogy tiszta legyen, menjen az öltözékéhez és ne legyen agyonstrapálva.
20L
Ez nekem új, én azt hittem hogy csak a saját cipőjükkel foglalkoznak.
Vajon a kinézete a lényeg, vagy hogy mennyibe kerül? Mert én 25k-ért csináltatok egy párat bizonyos időközönként, cipésznél! :D (és jobban kijövök vele, valamint kényelmesebb mintha megvennék valami márkás szart amit elhordok 3-4 hónapig mielőtt kezd szétesni!)
nálam csak kizárt cipők vannak.... makkos cipő fényescipő, papucs és szandál egyszerűen számomra undorító. ha egy srác ilyet hord, általában kizáró ok. nem csak a cipő miatt:D hanem emrt akkor valószínű oylan stílusbeli különbségek vannak amik életmódbeli, és ezzel áthidalhatatlan különbségekhez vezetnek.
egyébként mindegy milyen a cipője.
én azért nézem meg mindig a cipőt mert cipőmániás vagyok:) és mert sztem a cipőből lejön nagyjábol az ember izlése, stilusa pesze nemteljesen de egy kis töredéke:) ez nem aztjelneti hogy ez alapján itélkezem:D csak kiváncsiságbol nézegetem:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!