Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért fontos a lányoknak,...

Miért fontos a lányoknak, hogy milyen cipő van egy fiún? :O

Figyelt kérdés
Gyakran látom GYK-n,hogy a lányoknak fontos ez,én lány vagyok,de nem érdekel,hogy milyen cipő van egy srácon...
2011. jan. 16. 15:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm,mostmár értem:)

Az persze nekem is fontos,hogy valakinek tiszta legyen a cipője,csak az hittem,a márka fontos a lányoknak....:D:D

2011. jan. 16. 18:01
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

sz*rháziak azok a válaszolók akik " megérzik a pénz szagát " - ilyeneket írkálnak.

Én is megnézem milyen cipője van ha márkás ha nem ha retkes ha nem ha nincs rajta cipő ha van.

Rengeted dolgot elárul a viselőjéről és hogy milyen a személyisége.Igen szeretem a DC -s cipősöket mert 1. tetszik a cipő ( vagy nem . ) meg egyszerűen az ilyen ' cipőstílusú' ( ezt azért írom így mert nem a full deszkások a szívemcsücskeim.. ) fiú jön be/ szimpatikus.

Vagy ha valakin fulladásig húzott fűző van, az is eléggé okádék. A cipőkből meg az jön le hogy ad magára ( a nem annyira anyagias fiú is tud nagyon jól öltözködni, csak jól kell összeválogatni. )

na csókollak "pénz megérzők." ,,I,,

2011. jan. 16. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
mert sokat elárul egy emberről szerintem
2011. jan. 16. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem a márka a legfontosabb, hanem a stílusa. Sokat elárul. Engem személy szerint nem zavar, ha nem teljesen tiszta, sosem lehet olyan, mintha új lenne.
2011. jan. 17. 09:14
 15/18 A kérdező kommentje:

Főleg ebben a sáros időben:)

Egyébként köszönöm mindenkinek!:D

2011. jan. 17. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:

vagy egy hónapja láttam buszon egy srácot, ésés rajta végre nem sportcipő volt, hanem bakancs.. de ilyen rendes bőr, amit régen hordtak, meg ilyen szintén bőr vintage stílusú táska.. ilyen lapos. mivel buszon voltam, és szokás szerint bambultam a lábakat, a cipőt vettem észre először, és ténylegnagyonjól nézett ki, és a srác is..azóta nem láttam senkin olyan cipőt, és azóta is emlékszek az illető arcára is.. a cipőjéről.

sztem ez jelent valamit.. :)

2011. febr. 5. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2011. febr. 6. 20:43
 18/18 anonim válasza:
ez marhajó, itt mindenféle elhangzik de egyetlen konkrétum sem.:D Most akkor milyen cipő van kedvére a lányoknak?:D Mert sztem ez lenne a lényeg.
2012. júl. 8. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!