Nem értem a sok skinny csőnacit hordó fiúkat, hogy a kényelmesebb bőrhatásút miért nem hordják?
A 4. linkhez hasonló futógatyákat/leggingseket én is hordom előszeretettel sportoláshoz. Valóban nagyon kényelmes, sportoláshoz a legjobb. :) Sőt nemcsak nadrágot hordok ilyen anyagból, hanem felsőt is. Van rövid és hosszú ujjúm is ilyen feszülős fazonból.
Hétköznapi utcai viseletként viszont a super skinny csőfarmerokat kedvelem, amik szintén kényelmesek, mert sztreccses anyagúakat hordok, ami nyúlik ahol kell, és egyáltalán nem nyom ülve sem. Gyakorlatilag ugyanolyan sztreccses anyagú, mint ez az általad linkelt futógatya, és majdnem ugyanolyan szűk, feszülős is, talán egyedül a bokámnál nem feszül ennyire.
Sziasztok!
Engem az utolso link erdekelne, a marka es hogy hol lehet megvenni ami nem webshoppos ?
Hanem mondjuk fellehet probalni.
6. UZLETEk:
AllForHockey Magyarország
Rákos út 101
1152 Budapest
Nytv. idő: Hé-Pé 8:00 - 18:00 óra
TELEFON:
Telefon: 06-1-2710315
Telefon: 06-20-6650785
7. mindenkinek más tetszik, én azért sztem a feszülőst, ami persze nem szó szerint feszülő, mert olyan,mint ha nem is lenne rajtam semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!