Acélbetétest hordó lányok, nektek is nagynak tűnik a lábatok bakancsban?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, van egy 14 soros red rooster bakancsom, oda vagyok érte hihetetlenül. 39-40-es lábam van, de mivel itt nem lehetett kapni ilyen bakancsot kénytelen voltam netről rendelni, így nem mertem megkockáztatni és megrendeltem a 40-es bakancsot. Elég magas vagyok és vékony is, és nem tudom, valahogy olyan fura, mintha irtó nagy lenne a bakancsban a lábam ránézésre. Tudom nem divatmajmok vagyunk stb. és mondom tényleg egyszerűen a szerelmem a bakancsom, csak érdekelne, hogy esetleg mások is így érzik e, ha ők viselnek bakancsot (elsősorban lányok). Normális válaszokat szeretnék. Köszönöm :)2014. márc. 27. 16:33
1/3 anonim válasza:
Nekem 10 soros panama jack bakancsom van.....abba nem tűnik nagynak a lábam, csaj egyedül az gondom vele, h 6 centit magasit :(
2/3 anonim válasza:
Igen, nagynak tűnik, de nekem valahogy ez a normális. Nekem az a fura ha felveszek egy balerinát és olyan mintha nem is lenne lábfejem.
3/3 anonim válasza:
Nagynak tűnik persze, de nekem ez így tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!