Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas lányok szoktak felvenni...

Magas lányok szoktak felvenni magassarkút?

Figyelt kérdés

sziasztok!

175 cm magas csaj vagyok. A párom 185 cm magas.

Vehetek fel magassarkút? (olyan 6-7cm-eset?)

Vékony vagyok de nem az a deszkavékony típus...szerintetek?

2010. jan. 27. 19:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
persze h vehetsz én 171 vagyok, és ki sem lépek az utcára magassarkú nélkül ha 180 centis lennék sem hagynám el.Szeretek magas lenni és nőiessé tesz :)
2010. jan. 27. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézz körül és meglátod, hogy igen :) 6-7 cm-et simán vehetsz fel akkor sem leszel még magasabb a Párodnál :)
2010. jan. 27. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Még szép, hogy szoktak! :) Az én párom úgy is alacsonyabb nálam, ha laposban vagyok, de a magassarkúról soha nem tudnék lemondani. :P Én is 175 vagyok és akár 12-15 cm sarkú cipőket is felveszek.
2010. jan. 27. 19:58
 4/13 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

Már kezdtem befordulni ezmiatt, mindíg csak nézem a lányokat és hasonlítgatom magam hozzájuk h milyen alacsonyak, én meg milyen nagy vagyok :S

És h mi lenne ha felvennék végre egy szexisebb magassarkú csizmát....

De ezekszerint simán belefér...és végülis mostmár nem érdekel más véleménye...hála nektek :D

2010. jan. 27. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én magas lány vagyok és szoktam. (Én 180 cm vagyok, a barátom kb. 4-5 centivel alacsonyabb.)

18/L

2010. jan. 27. 20:04
 6/13 A kérdező kommentje:

ja, és a pasik is alacsonyabbak...ritka az amelyik olyan magas mint az én fiúm.

De végülis a metrón láttam h sokan tükörbe se néznek öltözködés terén...akkor csak nem probléma a magassarkú egy 174cm-s lánynak :)

2010. jan. 27. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
simán, sokkal szebb egy magas lányon egy magassarkú mert arányosan nyújtja mint egy alacsony lányon a magas sarkú sztem borzalmas olyan hülyén néz ki aránytalanok
2010. jan. 27. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Habár az butaság, hogy egy magas lányon szebb a magassarkú (Eva Longoria szép benne, nem?, Nicole Kidman meg...hát ő is), mert egy alacsony, törékeny, vagy épp popsis csajon hihetetlenül jól mutat, de azért te hordd bátran, mert bizti szuperül áll neked is!!:)
2010. jan. 27. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek:186cm magas vagyok,és a párom néhány centivel(5-6) alacsonyabb,mint én,amikor magassarkúban vagyok.Na és?Kit érdekel? Ha se őt,se téged nem zavar,akkor minek ezen görcsölni? Igenis tessék hordani magassarkút,tessék végre szabadon gondolkodni :) Nem kell mindig a társadalom által beállított dolgoknak megfelelni.Nem te kérted,h ekkora legyél-elvileg.
2010. jan. 27. 21:03
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi a bíztatást :)

holnap fel is veszem azt a magassarkút :)

2010. jan. 27. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!