Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vannak pasik akik hordanak...

Vannak pasik akik hordanak bőrhatású csőnacit rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Én nagyon jónak tartom és nagyon praktikus, kényelmes is ülni benne vagy mászkálni is, gyakran szeretem hordani, csak kevesen furcsállják igazából rajtam, nem is tudom mi ebbe ördöngös. Valamikor tavasszal gondoltam, hogy veszek sima feketét vettem, az eladó nő nagyon aranyos volt, kérdeztem, hogy ez férfiaknak is jó? Azt mondta, hogy végül is persze, olyan mint a bőrnadrág csak passzosabb, nyugodtan hordjam ha akarom. És azóta gyakran hordom, nem tudom más férfiak miért nem szeretik, vagy miért tartják olyan nagy dolognak.

2014. nov. 8. 20:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Am lehet nehéz a felfogásod, mint írtam az alap leggings az unisex, amin nincs semmi dísz, fazon. Szerintem annak kellene lelőnie magát, aki erre izgul, egy egyszerű ruhadarabra!

Várom más véleményét aki szereti hordani, vagy aki írta, hogy hordja.

2014. nov. 9. 17:24
 12/13 A kérdező kommentje:

Ha ebbe a lakk nadrágba járnék akkor ez mennyire lenne jobb? Ez sokkal kirívóbb szerintem pedig ez férfi lakk nadrág:

[link]

2014. nov. 9. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A kerdesemre valaszolj 63%-os!

Ne beszelj melle.

2014. nov. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!