Idén télen már "gáz" olyan sapkát hordani aminek bojt van a végén? 13/ f
Figyelt kérdés
Ahogy mondják olyan bolytos csövessapka. Nem tom hogy mondjam el. Olyan hogy felveszed és tul lof a fejeden és van egy bojt a végén.2014. nov. 3. 18:36
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, a te korodban meg duplán nem.
2/7 anonim válasza:
Hát láttam már gáz bojtos sapkát, de egy normális darab teljesen oké. Én jobban szeretem őket mint a bojt nélküli csövessapkákat.
3/7 anonim válasza:
Idén a dupla bojt a menő.
Komolyan.
4/7 A kérdező kommentje:
Szóval nyugodtan hordhatom?
2014. nov. 3. 19:41
5/7 anonim válasza:
Sose értettem azt aki azért nem vesz fel valamit mert mások szerint "ciki".
Télen az a lényeg hogy az ember ne fázzon... Rühellem mikor a csajok is csípőkabátban meg vékony sálban flangálnak csak azért mert az megy egymáshoz meg divatos. Én meg majd megfagyok sapkában, kötött sálban, hosszú kabátban:D
6/7 A kérdező kommentje:
#5 egyet értek veled
Én igyis ugyis abba a sapiban fogok járni mert meleg és nekem tetszik. Csak kiváncsi voltam .
2014. nov. 3. 22:27
7/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel :) Nekem is az van, sőt még egyet akarok belőle venni.
Nekem az összes sapka típus közül ez tetszik a legjobban, és csak azért nem felvenni, mert nem divat valami, az pénzkidobás és hülyeség. De szerintem divatos még mindig, a boltokban is ugyan úgy lehet kapni, mint az újabbakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!