Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyre több embert főleg...

Egyre több embert főleg lányokat látok zokni nélkül Nike Airmaxot hordani, miért? Többi lent!

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több főleg lányokat látok zokni nélkül Nike Airmaxban, és nem titok zoknival mert tisztán be látok a talpbetétig és látom hogy nincs zokni,de miért? Nem azért mert én is mezítláb hordom a vászon cipőm tehát nem vagyok ellene,de nem csak a vászon cipőket szokták zokni nélkül viselni?

2014. okt. 31. 16:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
na de az a fétise, hogy beszélget róla itt? miért nem keres partnert, akivel kiélheti a fétiseit? nincs vele semmi baj, de nem kell mindenkivel megtárgyalnia :D
2014. nov. 2. 00:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért mert sajnos a nők hülyének nézik az ilyet..pedig teljesen normális.
2016. márc. 28. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
én csak a vászoncipőimet hordom zokni nélkül :)
2016. márc. 28. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem izzad és büdösödik bele zokni nélkül a lábad? :) Öszintén
2016. márc. 28. 20:13
 15/18 anonim ***** válasza:
őszintén? nem ;) szerencsére jót válaszottam :) H & M-es
2016. márc. 30. 08:08
 16/18 anonim ***** válasza:
tuti beleizzad nincs olyan ember akinek zokni nélkül nem izzad a lába egy cipőbe aki azt mondja az hazudik
2016. márc. 30. 09:01
 17/18 anonim ***** válasza:
de nem büdös akk se ha beleizzad, én hősöm ;)
2016. márc. 30. 12:13
 18/18 anonim ***** válasza:
na már azt hittem, hogy visszatért a vászoncipős/női harisnyás kretén, de szerencsére ez egy régi kérdés :DDD
2016. márc. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!