Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon gáz a...

Szerintetek nagyon gáz a leopárd minta? Sokak szerint cigányos.

Figyelt kérdés

2014. okt. 30. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Egy térdig érő, hegyes orrú , tűsarkú ,leopárd mintás csizma valóban cigányos.

De ha szépen elegánsan felöltözöl,egy leopárd mintás sál, vagy egy felső nagyon nőies és szexi tud lenni! ;)

Ez amolyan örök női darab,mint a vörös rúzs,körömlakk, vagy fekete magassarkú.

2014. okt. 30. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mivel és hogyan kombinálod. A lényeg, hogy ne ess túlzásba, pl ne válassz mellé élénk, feltűnő színt vagy más mintás darabot és akkor nem lesz közönséges az outfit :) inkább sima, egyszínű ruhákkal kombináld.
2014. okt. 30. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2014. okt. 30. 12:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Ebben például semmi cigányosat nem látok:

[link]

[link]

2014. okt. 30. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
6%

Ebben például semmi cigányosat nem látok:...

Igen, mert nincs ízlésed.

Egyébként igen, a leopárdminta cigányos, legyen akármilyen is.

20/f

2014. okt. 30. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link] ezek nem ciganyosak

2014. okt. 30. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretem a leopárdmintát, de sajnos a legtöbb leopárdmintás ruha és kiegészítő nagyon ízléstelenül néz ki. Ennek ellenére én azért szoktam szép leopárdmintás cuccokat is találni.Ha egy normális leopárdmintás ruhát, kiegészítőt megfelelő ruhákkal, kiegészítőkkel párosítasz, egyátalán nem gáz, hanem jól néz ki. De persze sokan vannak akiknek egyátalán nem tetszik.
2014. okt. 30. 16:59
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

Drága 5-ös pasira ne tessék hallgatni! Mi, lányok szerintem jobban látjuk magunkon és női társainkon mi áll jól. A pasik észrevételeim szerint, kicsit nagyon felületesek! Nem látják a különbségeket.

Lényeg,hogy nem kell túlkombinálni.

2014. okt. 30. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad túlzásba esni vele! Ennyi a lényeg.

De nagyon sok függ az anyagtól és a fazontól!!!

Pl egy fekete, visszafogott, egyszerű vonalú, nem kivágott ruhához egy leopárd mintás zakó, vagy egy táska tökéletes , fekete, szintén egyszerű cipővel. Csak ne legyen több darab egyszerre leopárd, mert az bizony olcsó hatást kelt! Vagy ha plüss az anyag, számomra az is visszataszító. Egy magasszárú, hegyes orrú tűsarkú csizma is a nem tűrt kategória számomra (ez már cigós, főleg ha már a sarka is kopott :D )!

Ahogy írták előttem, egy vörös rúzs tökéletes hozzá!

2014. okt. 30. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nem ha jól kombinálod, de például múltkor láttam egy nőt leopárdmintás pólóban virágos nadrággal, nos hogyismondjam elrettentő példának tökéletes volt.
2014. nov. 1. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!