Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A leopárd/tigris/párduc minta...

A leopárd/tigris/párduc minta milyen stílushoz áll jól? Nem az ilyen ultrakivágott meg "űberszexi" cuccokra gondolok!

Figyelt kérdés

Pl egy lila leopárdmintás egyszerű pólóra, piros tigriscsíkos övre gondolok! :D

Egyszerű pólót, csőnadrágot vagy egyenesszárút és deszkás cipőt hordok. Nagyon tetszenek ezek a cuccok! Milyen stílushoz áll jól? Csak a kis divatcicáknak? :S

Köszi előre is! Írhattok véleményt, nektek tetszenek-e ezek a minták!?

2009. aug. 3. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
szerintem egy-egy ilyen mintájú ruhadarab illik a deszkás stílushoz is, szóval ha tetszik viseld bátran! én is ugyanígy öltözködöm ahogy te, és nagyon tetszenek a sportosabb párduc stb. mintás ruhák.
2009. aug. 3. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom az állatmintás cuccokat, bár én a nőcisebb fajtát kedvelem, de szerintem sportosabb stílusban is remekül néznek ki ezek a darabok, úgyhogy hordd nyugodtan, biztos vagány lesz!
2009. aug. 4. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

a párduc minta nagyon felkapott az emo/scene lányoknál.

ha felveszel egy csőnacit,deszkás cipőt,leopárdos,vagy zebrás,vagy párducos felsőt,plusz a hajad is olyasmi,tuti emonak néznek majd ^^

náluk ez divat lett :] figyeld csakmeg

2009. aug. 30. 01:53
 4/4 A kérdező kommentje:

hát van bennem minden, nemcsak emo, scene, saucy... xd én ilyen nagy korcs vagyok. xD

köszi szépen mindenkinek a válaszokat, azt hiszem lassan tényleg beszerzek pár ilyen holmit, annyira jóók!! =)

2009. aug. 31. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!