Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, ha rossz ruháim...

Mit tegyek, ha rossz ruháim vannak, és egyelőre nincs pénzem újakra? (Lányok, ez kizáró ok? )

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 21:57
1 2
 11/13 Valentina222 válasza:
Ja és bocsi hogy nemtudok veled együtt érezni de azért próbáltam valami tanácsot adni neked :)
2014. okt. 30. 16:38
 12/13 Valentina222 válasza:
Jujj mégegyszer visszaolvastam és rájöttem hogy fiú vagy bocsii!!(Lassú a felfogásom XD) Am én azt hittem hogy a fiúknak mindegy mit vesznek fel ezért is értettelek félre és egyébként ezzel semmi baj nincs ahogy a többiek is mondtak legyél tiszta és kit zavar mi van rajtad ha kedves vagy stb... (szóval jók a belső tulajdunságaid akkor nincs baj :))
2014. okt. 30. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból beszélek igen,ha nincsen jó ruhád oda se menj mert el fog hajtani vagy megaláz.

Nekem ruhatárat kellett cserélnem,mert mondta a haver,hogy ezekbe egy jó kis hányingert tudnék max kiváltani a lányokból.

És igen régen megvetettek,lenéztek,kb. húzták a szájukat,majdnem undorodtak tőlem.

Azóta komolyabb ruhákban mindig néznek és mosolyognak.

2014. nov. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!