1/6 A kérdező kommentje:
Nem gagyi?
2014. okt. 29. 12:48
2/6 anonim válasza:
Milyen a blézer? Mennyi látszódna ki a felsőből? Milyen a többi ruhadarab?
Amúgy én nem venném fel. :( Nálunk szokás volt, hogy mindenki nagyon lazán öltözött fel vizsgákra, államvizsgára, sőt diplomaosztóra is, de nem tudom, én sosem voltam elég bátor és sosem mertem kockáztatni. Persze a tudást nézik meg minden, de én is magabiztosabb vagyok, ha tudom, hogy az öltözékem megfelelő, és nem szükséges előtte gyk-n megkérdeznem, nem problémás-e esetleg a választásom.
De lehet, én vagyok csak a túl konzervatív ilyen téren vagy a félős pisis, aki ennyit sem mer kockáztatni az életében.
3/6 anonim válasza:
Egy blúz mindenképpen jobb lenne. Nincs valamilyen fehér vagy akár valami halványabb színes inged? Mondjuk szerintem ez sem rossz mert a pánt úgy sem látszik és úgy szerintem nincsen vele baj, de nem tudom, hogy mik a szokások. Gagyinak nem gagyi és szerintem jól is néz ki, de lehet, hogy beszólnak miatta.
4/6 anonim válasza:
hát én államvizsgára azért inget vennék fel minimum
5/6 A kérdező kommentje:
Van blúzom, de blézer alá nem szeretem.
2014. okt. 29. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!