Illik egy eskuvobe nagy, piros pipacs színu nyári ruhában megjelenni? A ruha kulomben nagyon elegáns alkalmi. Blézer helyett mit lehetne hozzá felvenni?
Ha tiszta piros, hanem mintás, akkor jó lehet. Szerintem kérdezz rá a menyasszonynál, hogy nehogy véletlenül ilyesmi legyen a menyecskeruhája.
Ha meg világos kabátkát is húzol hozzá, akkor már mindjárt más az összhatás, akkor még kevésbé a piros fog dominálni.
UGYANILYEN ruhában mentem az egyik rokonunk esküvőjére. Nem gondoltam, hogy gond lenne, kikértem a család véleményét, csak a menyasszony nem látta előre. És ott eléggé kiakadt rajta. Meg is mondta a készülődés alatt, hogy nagyon reméli, hogy nem ebben terveztem odamenni a szertartásra. Klasz volt. Én nem nagyon veszem fel többet azt a ruhát.
És igen, ez nem egy fehér ruha, mert ennek csak a felső mellrésze teljesen fehér az egész alja a színes virágok. Nem fehér, nem fekete és még csak nem is piros. Színes, nyári ruha, aminek a mellrésze egy fehér sáv. A csaj egyébként is utált, majd az én esküvőmre felvesz egy szép fehéret, ebben biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!