Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik egy eskuvobe nagy,...

Illik egy eskuvobe nagy, piros pipacs színu nyári ruhában megjelenni? A ruha kulomben nagyon elegáns alkalmi. Blézer helyett mit lehetne hozzá felvenni?

Figyelt kérdés

#esküvő #vendég oltozéke
2014. szept. 22. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen vele semmi baj. Nekem tetszik és szerintem nem baj, ha színes és jól is áll rajtad. Mivel mintás ezért mindenképpen valami egyszerűbb, egyszínű kabátkát vagy kendőt válassz mellé mert ha valami hangsúlyosabbat választasz az már túl sok.
2014. szept. 22. 20:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat! Sokat segítettetek.
2014. szept. 23. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Az enyémnek volt fehér része, szerintem ezzel nincs gond. De én egyszer már elhibáztam. :D
2014. szept. 23. 14:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs vele gond, szép ruha.

Persze ha egy nagyon konzervatív, hisztis lányról van szó, akkor inkább hanyagold, de szerintem ma már elkoptak ezek a szokások.

Kb 10 esküvőn voltam a nyáron, konkrétan egy menyasszony se viselt fehér ruhát, a vendégek fele pedig félig-meddig feketét viselt.:-)

2014. szept. 23. 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:
13-nagyon sajnálom, remélem, velem nem fog ez megtorténni, amugy meg nemigen lenne mit felvennem, legalábbis ugy erzem :) 14- Hát a menyasszony nem hisztis, sot nagyon aranyos, kedves lány :) :)
2014. szept. 23. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gáz, ha a menyasszony azzal van elfoglalva, hogy miben vannak a vendégek... Persze, ha én vagyok a vendég, akkor próbálok nem feketét és fehéret felvenni. De a saját esküvőmön én nagyjából odáig jutottam el, hogy a saját ruhám milyen, meg hogy mennyire jól néz ki a férjem, meg hogy mennyire szeretem... Max. a koszorúslányok ruháival foglalkoztam még, egyébként arra sem emlékszem, hogy a saját anyám vagy a tesóim miben voltak.

A ruhád, kedves kérdező, egyébként csodaszép, szerintem egész nyugodtan vedd fel, kérdezés nélkül is. :)

2014. okt. 12. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!