Illik egy eskuvobe nagy, piros pipacs színu nyári ruhában megjelenni? A ruha kulomben nagyon elegáns alkalmi. Blézer helyett mit lehetne hozzá felvenni?
Szerintem nincs vele gond, szép ruha.
Persze ha egy nagyon konzervatív, hisztis lányról van szó, akkor inkább hanyagold, de szerintem ma már elkoptak ezek a szokások.
Kb 10 esküvőn voltam a nyáron, konkrétan egy menyasszony se viselt fehér ruhát, a vendégek fele pedig félig-meddig feketét viselt.:-)
Ez nagyon gáz, ha a menyasszony azzal van elfoglalva, hogy miben vannak a vendégek... Persze, ha én vagyok a vendég, akkor próbálok nem feketét és fehéret felvenni. De a saját esküvőmön én nagyjából odáig jutottam el, hogy a saját ruhám milyen, meg hogy mennyire jól néz ki a férjem, meg hogy mennyire szeretem... Max. a koszorúslányok ruháival foglalkoztam még, egyébként arra sem emlékszem, hogy a saját anyám vagy a tesóim miben voltak.
A ruhád, kedves kérdező, egyébként csodaszép, szerintem egész nyugodtan vedd fel, kérdezés nélkül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!