Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem rondák a Nike...

Csak szerintem rondák a Nike airmax cipők?

Figyelt kérdés

Szinte minden 2. emberen azt látok mostanába

szerintem bűnronda. Ti mit gondoltok?

2014. okt. 28. 16:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
94%
Szerinetem is rondák! Nem értem mit esznek rajta az emberek.
2014. okt. 28. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a véleményem,hogy az Air Max egy igenis fasza cipő,nekem is van,de már annyira de annyira 'tömeggé' vált,hogy már egy kicsit el megy a kedvem tőle.Ahogy mondtad is,minden 2. emberen látni ilyet,vagy eredetit vagy pedig netről rendelt kamu,replica cipőket amin csak röhögni lehet..Szóval ennyi. Van akinek tetszik,van akinek nem:)
2014. okt. 28. 16:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy függ a színétől meg úgy az egész kinézetétől.
2014. okt. 28. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Eleinte tetszett ,de divat vagy inkább tömeg cipő lett,tèny ès való, hogy látok olyat ami tetszik ès jó,de èn már nem vennèk..sokan pedig nem tudják hordani, mármint látszik rajtuk ,hogy nem az ő stílusuk ès a legjobb ,ha mèg öltözni sem tudnak hozzá,de felveszik/megveszik mert ez menő.Ez a cipő egy nagyon megosztó dolog.16/L
2014. okt. 28. 18:44
 5/12 anonim válasza:
A neonszínűek nagyon csúnyák. A visszafogottabbak még talán elmennek, de nekem akkor sem kéne, mert annyira tucat, jól mondod, minden 2. emberen ezt látni mostanában. Viszont ha valaki például aktívan sportol, nem csak utcára hordja, vagy sportosan öltözik, akkor az összhatás lehet akár jó is. Az egyik barátnőmnek AirMax van, utcára is sportos ruhákat hord és neki még szerintem jól is áll a cuccaival.
2014. okt. 28. 18:45
 6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik némelyik olyan mint egy magassarku
2014. okt. 28. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek :/ Mindenkin azt látok, és oké van egy-kettő amelyikre azt mondom, hogy na ez egész jó, vagy ezt el tudnám képzelni magamon, de többnyire még mindig az a véleményen(lehetek maradi, nem érdekel:D) hogy az ilyen sportcipő nekem nem utcára való. :D
2014. okt. 28. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a színe,mintája,de a cipő alap alakjával nincs semmi baj,jol nez ki:D
2014. okt. 28. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem jól néz ki, csak már kezd olyan röhejessé válni, mint annak idején a fila táskák :D

a másik meg az, hogy én nem vagyok annyira sportcipős, és hiába tetszik, nem fizetnék azért több tízezret, hogy 1x 2x felvegyem, a kamu meg tök gáz.

2014. okt. 28. 21:19
 10/12 ksztella ***** válasza:
Szerintem is az.És tucat.:)
2014. okt. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!