Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez az airmax jól...

Szerintetek ez az airmax jól néz ki? (Linkelem lent)

Figyelt kérdés
[link]

2014. okt. 5. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
szerintem egyik air max se nez ki jol, esetleg az egyszinuek turhetoek, de az ilyen tarkaktol rosszul vagyok. csunya nagyon es nevetsegen tularazott. de ha neked ez tetszik es van ra penzed, ne azalapjan vasarolj, hogy a gyakorikerdesek olvasoinak tetszik-e.
2014. okt. 5. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszenek az air maxek, de ez a szín meg szerintem még a szokásosnál is sokkal rondább, szörnyű.
2014. okt. 5. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, főleg a színei miatt
2014. okt. 5. 15:05
 4/9 LoveThis válasza:
Nekem se tetszenek az air maxok. Szerintem 1-2ev mulva ki fognak menni a divatbol es akkor majd minden most elegedett air max vasarlo hoppon marad h vett egy "nagyon divatos" de egyebkent ronda cipot ami nagyon semmihez se illik, 30000 ftert (also hangon). Szerintem ez az air max buisses nagy atveres!!
2014. okt. 5. 15:58
 5/9 supra01 ***** válasza:
31%
Szerintem ez nagyon jól néz kis és tök jó, hogy ilyen élénkek a színek benne!!!!
2014. okt. 5. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Borzalmas. Nagyon csúnya, mint a többi Airmax. Ha tetszik vedd meg, csak nehogy majd ciki legyen hordani 1 év múlva.
2014. okt. 5. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az air max tetszik, de nem ilyen ocsmány egymáshoz nem illő színekben... ez borzalmas.
2014. okt. 5. 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek melyk néz ki a legjobban?
2014. okt. 5. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik és ráadásul ennyi pénzért valami jobbat is kitalálhattak volna
2014. okt. 6. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!