Zarában is kitágulnak a ruhák?
Figyelt kérdés
HMben, Bershkaban vásárolt ingek, pólók, farmerek nálam mind kitágulnak kb 1 hónap után. A Zarában nem nagyon szoktam vásárolni, mert minimum 2x annyi minden, de ha tartósabbak is, akkor lehet jobban megérné. Tapasztalatok?2014. okt. 26. 11:06
1/4 anonim válasza:
Nekem onnan egy farmerom van,egy éves kb,nagyon picit tágult ki,mondjuk jó drága volt.:D
2/4 anonim válasza:
Mit csinálsz te a ruháiddal?
Nekem nem tágul ki semmi, max vagy 5 év után mikor elenged a gumim
Nem is márkásat hordok
3/4 anonim válasza:
nekem csak a farmerok szoktak kitágulni. ingek hogyan?? viszont a zara nadrágjaim is kitágultak valamennyire, sőt, meg a levi's-ek is. a farmer az ilyen (mármint a sztreccsfarmer), ha hordod, akkor kitágul, ha kimosod, megint szűkebb egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!