Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit szóltok ha egy...

Lányok mit szóltok ha egy fiún vászon cipőt láttok, és mezítláb hordja, tetszik, vagy mit szóltok, hozzá?

Figyelt kérdés

2014. okt. 26. 07:11
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Szerintem olyan laza:D de amúgy az olyan cipőt mezítláb kell hordani nekem is van és egyáltalán nem töri mezítláb a lábad
2014. okt. 28. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:

én is kizárólag csak mezítláb hordom a vászoncipőmet :)

23/F

2014. okt. 31. 08:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Onnan tudom,hogy pl én is mezítláb hordom a vászon cipőm 17/f
2014. okt. 31. 08:49
 14/16 anonim ***** válasza:

ma már a vászon cipők ideje lejárt

a mesh sokkal menőbb

2014. okt. 31. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

"én is mezítláb hordom a vászon cipőm"

Tehát még egyszer: VAGY mezítláb vagy, VAGY cipőben. Ha cipőben vagy, akkor nem vagy mezítláb. Érted, hogy mit jelent az a szó, hogy "mezítláb"? De azért értem, hogy zokni nélkül hordod, már jó rég nem írtál ki kérdést az ügyben. Milyen az idő Egerben?

2014. okt. 31. 19:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

telejesn jó megfogalmazás és érthető, hogy mezitláb hordom a cipőmet

ergo nem zokniban

teljesen felesleges ezen görcsölnöd, teljesen jól fogalmazta meg

plusz egyáltalán nem biztos, hogy az egri srác kérdezte meg újra, vagyunk még ebben az országban páran, ergo másnak is lehet ilyen kérdése, hordhatja mezítláb a cipőit, ami számára izgató is vmi miatt

2014. okt. 31. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!