Volt még valaki, aki ma (okt.24. ) szandálban, mezítláb volt az utcán? Rajtam kívül.
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 14:56
1/11 anonim válasza:
tornacipőben is megfagyok, nemhogy mezítláb o.O
2/11 anonim válasza:
szerintem te voltál az eggyetlen ilyen bolond, kivétel ha olyan helyen laksz ahol meleg van és nem zuhog 3napja a k..b..szott eső. :*
3/11 anonim válasza:
Kérdező, te beteg vagy. Nem ez az első ilyen kérdésed.
5/11 A kérdező kommentje:
Na mi a betegségem, kispajtás? Nem kell BNO kód, csak úgy a saját szavaiddal, a Magad szintjén.
2014. okt. 24. 17:34
6/11 A kérdező kommentje:
Azt, h "nagyon hülye gyerek vagy!" utoljára még '90 előtt hallottam, az áltiban. Már gimiben is izzó volt, egyetemen meg elő sem fordult. :P
2014. okt. 24. 17:35
7/11 anonim válasza:
nem menteni akarom azt a válaszadó aki lehülyézett téged, de ha 90 előttröl írsz akkor biztos nem 15 éves vagy, aki azzal akar menőzni hogy esőben, vagy csak a hideg októberben szandált hord, eléggé felelőtlen vagy!!!! ide irkálás helyett inkább örülj ha nem kapsz tüdőgyulladást!
8/11 anonim válasza:
Hűha ez nem semmi :) irigyellek
9/11 anonim válasza:
Olvasni is rémes.
De tegnap láttam így egy lányt, télikabátban volt, a lábán meg egy vékony saru mezítláb. Azt hittem elájulok.
10/11 A kérdező kommentje:
9-es: lehet, h a lány nem fázós. Az angolok, meg a hollandok tök fos időben is mezítláb járkálnak, mialatt mi már rég bélelt cipőben nyomjuk az ipart.
Honnan tudjátok, h én már több ilyen oldalt nyitottam?
2014. okt. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!