Ezt milyen stílusnak nevezik?
Figyelt kérdés
esetleg tudtok hasonlókat küldeni?:)
amúgy miket vegyek fel h kb ilyen stílusom legyen?
2014. okt. 25. 17:49
1/9 anonim 

válasza:

Ezt én ilyen jó stílusnak nevezem :D Tetszenek az ilyen lányok.
Hogy miket vegyél fel? Hát olyat, ami rajtuk van :D
3/9 A kérdező kommentje:
de ezzel nem segítettetek:(((
#1 nem hordhatom mindig azt a kettő ruhát ha meglennének..:D több kell:D
2014. okt. 25. 17:59
4/9 anonim 

válasza:

Ezt tinip*csa stílusnak nevezik. És ne aggódj, minden sarki kínaiban megtalálhatók ilyen ruhák.
5/9 anonim 

válasza:

Hű, de unalmas. :)
De nem szóllak le. Nem ez volt a cél. Ha jól tudom, ennek nincs neve - de! De, ha jó kulcsszavak írsz be a keresőbe, biztosan találni fogsz ehhez hasonló ruhákat. Szerintem a sál, cuki, lányos, hipster, városi, sapi (persze mind angolul) kulcsszavak segíteni fognak!
6/9 anonim 

válasza:

7/9 anonim 

válasza:

hát most ezt divatosnak hívják. De az mindig változik... Fashionable Autumn outfit néven keresnék rá.
8/9 A kérdező kommentje:
#6 1,3,4 jók köszi:)
oké
2014. okt. 25. 22:40
9/9 anonim 

válasza:

#6 Örülök, hogy tetszik :) A pinteresben beírtam a keresőbe: layered outfit, layering clothes, layers in outfit fall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!