Iskolai ünnepségre ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Nincsen fehér blúzom, meg nem is szeretem ezért egy szürke-fekete mintájú koktélruha szerű ruhát szeretnék felvenni.
Fazonja ilyen, de ennél lényegesebben hosszabb meg elegánsabb. Vagyis nem csúnya ruha, de nem gáz, hogy nem fekete alj, fehér felsőbe megyek?
2014. okt. 21. 20:27
1/14 anonim válasza:
Szerintem ez nem való ünnepségre. Semmilyen fehér felsőd nincs? Vagy esetleg egyszínű fekete ruhád?
2/14 anonim válasza:
jobb sztem mint amit mások vesznek fel ;)
3/14 anonim válasza:
én is fekete inget veszek öltönyhöz
4/14 A kérdező kommentje:
Van fekete ruhám, de az meg túl rövid.
Ahogy el szoktam nézni miben mennek mások az iskolai ünnepségekre, lehet még túl is öltözök, de elbizonytalanítottak :D
2014. okt. 21. 20:33
6/14 anonim válasza:
Nálunk majdnem mindenki fekete-fehérbe szokott lenni, úgyhogy ott elég gáz lenne.
7/14 anonim válasza:
persze ha uniformista vagy és be akarsz olvadni a tömegbe nehogy fel vedd
de ha nem ez a célod akkor szerintem jó mondjuk a harisnya annyira nem tetszik nekem
8/14 anonim válasza:
Attól függ, az iskola mit kér.
Nálunk matrózblúz volt a kötelező. :)
Egyébként tetszik.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát jó akkor felveszem, megnézem miben vannak a többiek és ha gázos a helyzet akkor kérek barátnőmtől egy fehér inget. Köszönöm a segítséget :D
2014. okt. 21. 20:51
10/14 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon iskolafüggő. Nálunk ha valaki ilyen ruhába jonne hazaküldenének. A fekete nadrág/max5-10 cm-rel térd fölé ero fekete szoknya/ feher blúz es fekete blézer a kotelezo a lányoknak nalunk (fiúknak fekete öltöny, feher ing). Ha te olyan iskolába jársz ahol ezt nem veszik olyan komolyan se a tanárok se az iskolatarsaid akkor szerintem ez siman belefér.:) 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!