Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha bemegyek egy ruhaboltba,...

Ha bemegyek egy ruhaboltba, feltétlenül gnómnak kell éreznem magam?

Figyelt kérdés

A tegnapi nap már sok volt nekem is. Nem vagyok egy deszka, ezt el kell ismerni, de a 165/70 azért még nem számít debellának, szerintem. Tegnap lényegében az egész várost bejártam, hogy kapjak magamra egy melltartót. 80-E-F, igazi átok. Ahol másnak, kisebb méretűnek tartanak melltartót, és megfizethető, ott én labdába se rúghatok, ezt már elfogadtam, de a márkás fehérnemű között sem találtam az én méretemben semmit. (J.Press, Triumph, és egy harmadik, amire már nem emlékszem... kerestem sportmelltartót a Hervisben is...).

Majdnem az összes boltot bejártam, sehol semmi. Még az eddig vett, kínais sportmelltartót sem találtam, az az egyetlen, amit hordani tudok, de párhavonta cserélni kell. Teljesen el vagyok keseredve! Mégis hol keressek magamra ruhát? A farmervásárlással is bajban vagyok általában, de a melltartó ügy már kikészít :( Húszezer forintot pedig egyszerűen nem tudok kiadni rá...

Felmerül a kérdés, hogy ezek után csoda, hogy annyian küzdenek önértékelési zavarokkal?

2014. okt. 21. 12:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az F&F-et nagyon tudom ajánlani. Kb. mindenhol van egy Tesco, így nem kell órákig keresgélni egy jobb üzletet. Bár mondjuk érdemesebb egy nagyobb, központi hipermarketet választani, hogy tutira legyen nagy választék. Szép, igényes, jó minőségű fehérneműket lehet kapni. Vannak nagyobb mellekre tervezett kollekciók, én csak ott vásároltam eddig. 80DD a méretem, ami talán még idétlenebb, mint a tiéd :D de kapok magamra, igaz, nem mindig, de az esetek 70%-ában igen. Figyelni kell, mikor hoznak árut, és akkor tuti találsz.

Farmerből, sima nadrágból is van mindenféle méret, 44-46-48-ig is találsz. Általában szoktak lenni leárazások is.

2014. okt. 23. 09:18
 12/16 anonim ***** válasza:
11: azért meglepne ha a 40, max 42-es nadrág nem lenne elég a kérdezőre.
2014. okt. 23. 11:45
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Jól tippeltél, ez a két méret szokott jó lenni :)
2014. okt. 23. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem a kérdező méretét tippeltem meg. Direkt a legnagyobb méreteket írtam, hogy lássa, hogy itt van méretválaszték.
2014. okt. 23. 15:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Basxta a csőröm már a BMI kérdés... Számítás alapján 24,8, elvileg a normál kategóriába tartozom.
2014. okt. 27. 08:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Sikerrel jártam, igaz a kínaiban, nagyon jól tartó sport fazonú melltartókat találtam. Széles pánt, masszív, merevítés nélküli textilkosár. A beleírt méret 85 C, ami akkora kamu, mint a ház oldala, kellett hozzá a méreg, hogy egyáltalán felpróbáljam :) Betáraztam néhányat, mert nem hinném, hogy túl tartósak lennének, de minden más követelménynek megfelel :)
2014. nov. 25. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!