Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, miért jó kamu cuccokat...

Lányok, miért jó kamu cuccokat venni?

Figyelt kérdés
Aki ért hozzá és abban a körökben mozog, az úgyis levágja hogy gagyi ruháról/cipőtől/táskáról van szó. Szerintem ultra gáz. Nem gond ha valakinek nem telik márkás ruhára, de ne akarjon többnek látszani, mint ami.
2014. okt. 19. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal, hogy látják mások, hogy nem eredeti. Sőt, ismerősi körömben is van pár leányzó, aki még állítja is, hogy eredeti! És még menőzik is vele! Vagyis szeretne... És ez nagyon nevetséges.

Múltkor az arénában a mozi előtt állt mellettem egy lány hamis "LV" táskával, aki feltűnően nézte az én táskámat és nem érette, hogy az enyémen mi az a monogram arannyal belenyomva... Ugyebár az az én saját monogrammom, hiszen az eredetibe a boltban belenyomják ha kéred. Szó szerint bámulta, aztán nézett a sajátjára. Még nekem volt kellemetlen a szitu.... Inkább arrébb mentem.

2014. okt. 20. 19:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Iphone is azért kell, hogy lehessen vele menőzni. Nekem a munkámhoz elengedhetetlen, minden dolgomat arról intézem. Tizenéves kislányok pedig max órán a facebookoznak rajta.
2014. okt. 20. 19:14
 23/27 A kérdező kommentje:

# 22

iPhone? Az androidos telefon is tud annyit, mint az iOS, és legalább opensource.

2014. okt. 20. 21:37
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
Én az Apple termékeket szeretem, és mivel minden ilyen elektronikai kütyüm Apple, ezért kézenfekvő, hogy a telefonom is az legyen. 5 éve Iphone-t használok, és nem is tervezem lecserélni másra. :)
2014. okt. 20. 21:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem hordók utánzatot, Nike meg Adidas táskám van, de itt lakom az Andrássynál, ahol ugye ezek a világmárka boltok vannak. hát..az hagyán, hogy 3-4 SZÁZEZER egy kabát, de pont olyan gagyi pufi mint a kínai, arról nem is beszélve, hogy egy csizma (bár ez a csúcstartó árban) 712EZER FORINT,ami ugyszint ocsmány. hát jó gyüjtögetést, én hadd ne mondjam mi mindenre tudnám költeni. szóval, ha neadjisten ilyen izlésem lenne, tuti vennék egy kamut abból a pénzből, meg újítanám a lakásom, de még pár napot nyaralnék is... mikor megnéztem ezeket az árakat felvisítottam..a röhögéstől:-D

akinek telik rá annak nagyon jó, gratula, meg státusz szimbólum, meg presztízs meg mittudomén..

2014. okt. 21. 09:55
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kell minenkinek az Andrássy üzleteiben vásárolni! ;)
2014. okt. 21. 11:26
 27/27 A kérdező kommentje:

# 25, ha futja rá akkor nincs gond. Am tény, hogy az árakat nem a magyar fizetésekhez mérik. Nem ugyanolyan a gagyi, a minőségen van a hangsúly. Egy kamu Gucci cipő sztem szétmegy egy tél alatt ha kocsival jár aki hordja akkor is, az eredeti az nem. Kabátnak hullik a szőre, stb.

nem gond ha vkinek nem futja rá, én csak azt nem értem, hogy mire jók a kamu dolgok. A kamu menőzést mindig is utáltam.

2014. okt. 21. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!