Lányok, miért jó kamu cuccokat venni?
28 éves dolgozó nő vagyok! Nem abban mérik! Pont, hogy a tini kislányok hiszik ezt, akik kiközösítenek olyanokat az iskolában, akiknek nincs "LV" táskájuk! Nekem sok designer dolgom van, de ugyanúgy vásárolok a H&M-ben és a Zarában is!
A hamisítvánnyal villogó "hölgyek" pedig igenis azt hiszik, hogy többek másoknál! Pedig... Csak annak szeretnének tűnni! Felszínességből!
Igen, dolgozni kellene, de nem mindenki tud, mert vagy iskolába jár - de ha dolgozik is, nem fizet annyit, hogy megérje neki akár a 15 ezres Mango táska - vagy egyszerűen nem talál magának munkát. Ez már senkire sem tartozik.
Kérdésedre válaszolva: nem jó. 14 évesen vettem egy (kamu) LV-táskát, pont azért, mert ilyen felszínes és naiv voltam. Féltem attól, hogy lenéznek majd a többiek, mert első nap azt láttam, hogy mindenkin Nike, Zara meg Calvin Klein ruha lógott, rajtam meg "a szar turkálós"... Felnőttfejjel meg már persze, hogy ez nem érdekel, meg nem is ez az elsődleges.
"30.000-50.000ft értékben ruha és egy 250.000ft-os táska, akkor valószínűleg az kamu"
Nem 3000-5000 ft értéket akartál írni? :-) Azért ha valaki megvesz egy ruhát ennyi pénzért, általában már meg tudja venni azt a 250k-s tatyót is.
# 15, az összes ruhára értettem ami rajta van. fehérnemű, felső, szoknya/nadrág, kiegészítők, kabát esetleg...
#14. Azt láttad hogy Ck-ban meg Zarában van mki, és e vettél egy kamu LV-t. Abból vehettél volna Zarát simán, nem értem a logikát. Én életemben nem néztem le senkit, mert esetleg olcsó boltból öltözködött, viszont a kamu dolog az ciki. 14 éves fejjel megbocsátható.
Ezek a kamu cuccok engem is zavarnak. Most mar nem is a kamu LV taskak idegesitenek a leginkabb, hanem az Ebay-rol rendelt, igenytelen, kinai MK ora hamisitvanyok..
Egyebkent en 17 vagyok, de nem tolja anyuci-apuci a seggem ala az eredeti Chanelt, stb. Teljesen atlagos az anyagi helyzetunk, es ennek megfeleloen is oltozkodom, szoval nem arrol van szo, hogy lenezem azokat, akik nem engedhwtik meg ezeket maguknak, mert en sem. Csak egyszeruen keptelen vagyok megerteni, hogy miert jo egy olyan taskaval/oraval/akarmivel maszkalni, amirol messzirol uvolt, hogy hamisitvany. Akkor inkabb maszkalok a H&M-es taskammal, ami szep, es nincs rairva semmi kamu LV, Mikael Kors jel, orat meg majd kerek a ballagasomra, de nem fogom magam kirohogtetni senkivel.
Szerintem ezek az emberek nem azért vesznek kamut, mert többnek akarnak látszani. Hiszen ők is tisztában vannak vele, hogy mindenki levágja róla, hogy nem eredeti. Egyszerűen tetszik neki az adott márka, de az eredetire nem futja.
Jó szöveg ez a dolgozni meg gyűjteni kéne dolog, de azért itt nem tízezer forintokról, hanem százezrekről van szó. Nem rossz az anyagi helyzetünk szerencsére, de azért 250 ezret akkor se adnék ki egy táskára. Mondjuk kamut sem veszek, az igaz.
És az miért van, hogy a sok hülye megveszi hitelre a legújabb ájfónt akkor is, ha baromira nem telik rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!